Uživatel s deaktivovaným účtem

mini
napsal(a):
Poprosím o radu kto máte skúsenosti mám 2 týždňové kurčatá a práve vyliahnuté. Chcem ich po určitom čase dať spolu. Kedy je to vhodné aby to ešte nebolo problematické a aby sa spolu znášali.
já jsem hrkla vylíhnuté ke kuřatům o devět dní starší a bylo to naprosto v pohodě. prostě jsem to zkusila a kuřata se okamžitě tvářila, že spolu bydlí odnepaměti.
vylíhnuté jsem jen počkala, až se naučí chodit a zobat, tzn. nějaký druhý den věku šli bydlet spolu.
Zdravím, přidám se s dotazem, kdy je možné dát dohromady různě stará kuřata. Mám jedny čtyřměsíční a pak další tři várky vždy o měsíc mladší. Ráda bych pak oddělila kuřice a kohouty. Ale bojím se úhynu kvůli odlišné bakteriální mikroflóře. Chtěla jsem je zkusit dát dohromady, jak nejmladším budou tak tři měsíce, zvládnou to? Máte někdo zkušenost? Děkuji...

U většího rozdílu je nejlepší seznamovat přes pletivo. Takže kuřata budou oddělená, ale blízko sebe, a ty choroby se srovnají. Každé míchání hejn je riziko, ale jestli jsou všechny várky vylíhlé u vás, rozdíl bude minimální.
napsal(a):
U většího rozdílu je nejlepší seznamovat přes pletivo. Takže kuřata budou oddělená, ale blízko sebe, a ty choroby se srovnají. Každé míchání hejn je riziko, ale jestli jsou všechny várky vylíhlé u vás, rozdíl bude minimální.
Super, děkuji, tak nějak jsem tušila, ale nebyla jsem si jistá.