Uživatel s deaktivovaným účtem

Musíte se podívat, jaké peří roste v sedlovém závěsu. U kohoutků je špičaté a nápadně lesklé.

Peří v sedlovém závěsu je nejjistější metoda. Podle hřebenů člověk může tak nějak hádat. Ale jakmile má kuře v sedle špičatý peří, tak je to kohout bez jakýchkoliv jiných možností.

jej aj ja ďakujem za odpoved, mám februárové krížence - teda chcela som ich len ich neviem všetky rozoznať. Ja som mala kohút legbar cream a sliepky, sasex porcelán, sumltalka, legbarka, marans a švedské kvetiny. Kuriatka sú úžasne len sme vymenili týždeň pred nasadením do liahne kohúta za marans a tak sú niektoré aj po maranskom. Už samotné švedské kvetiny sú každá iná takže denne sa snažím o to aby som zistila koľko je kohútikov ale zatiaľ z 22 kuriatok sa mi ukazuje naisto 6 kohútikov. Takže idem študovať.

napsal(a):
jej aj ja ďakujem za odpoved, mám februárové krížence - teda chcela som ich len ich neviem všetky rozoznať. Ja som mala kohút legbar cream a sliepky, sasex porcelán, sumltalka, legbarka, marans a švedské kvetiny. Kuriatka sú úžasne len sme vymenili týždeň pred nasadením do liahne kohúta za marans a tak sú niektoré aj po maranskom. Už samotné švedské kvetiny sú každá iná takže denne sa snažím o to aby som zistila koľko je kohútikov ale zatiaľ z 22 kuriatok sa mi ukazuje naisto 6 kohútikov. Takže idem študovať.
Tříměsíční kuřata už musíte poznat úplně v pohodě. Kohouti mají lesklejší peří a v tom sedle opravdu nápadně špičaté. Kuřice mají peří v sedlovém závěsu normálně kulaté jako všude jinde po těle.
Tříměsíční kohouti už taky kolikrát kokrhají.

No dnes bol prvý pokus kikirikania a teda dosť nepodarený. Sú inej farby aj telo je iné a to ma mätie, lale to som musela vedieť že budú iné.