Uživatel s deaktivovaným účtem

Njn, já mám taky soudružky po celém jaře neslušivé.
Ale na snášce vajec se to neprojevuje.
Kristova noho, orvané slepice po jaru jsou naprosto normální. Tady se zase vymýšlí šílenosti. Vy si snad taky trochu svazujete nohy jako antikoncepci? S ostruhami nemají záda nic společného. Ostruhou zraní kohout slepici na boku - doslova jí roztrhne kůži. Ale i to je normlní a slepici se to za pár dní zahojí. Pokud kohouta nepotřebujete kvůli násadovým vejcím, tak ho dejte do polévky a máte po problému. Jen ho prosím netrestejte a netrapte za jeho přirozenost. Dana.
Já se omlouvám, že používám fotku staženou z FB od jednoho zahraničního uživatele. Ale tuhle jsem na to narazila a řekla jsem si, že takovou "blbost" jsem ještě neviděla. Zajímalo by mě, jestli je to jenom na okrasu, nebo takové "funkční prádlo" pro slepici.
Uživatel s deaktivovaným účtem

veraboskova
napsal(a):
Já se omlouvám, že používám fotku staženou z FB od jednoho zahraničního uživatele. Ale tuhle jsem na to narazila a řekla jsem si, že takovou "blbost" jsem ještě neviděla. Zajímalo by mě, jestli je to jenom na okrasu, nebo takové "funkční prádlo" pro slepici.
Podobné "funkčné prádlo" používame u moriek. U ťažších moriakov je to nutnosť, lebo by morku zle poranil, ale u sliepok som to nikdy nevidel.