Dobrý den, mám dotaz. Husa mi ušlápla house - teď nedrží rovnováhu a padá, převrací se na záda. Je šanve, že se může ještě postavit na nohy nebo máme zabít? Už je to 14 dní, zatím ho krmím tak, že ho držím v ruce - je hodně aktivní, žere, pije, prostě chuť do života by mělo, ale... Děkuji Jana.
A myslite, ze ho husa prislapla?to by snad jen kulhslo na nozicku, ale to, co popisujete, vypada nani schopno mozkovou poruchu, porucha behem lihnuti, nasledek zastydnuti...house se urcite nezlepsi a pokud ho nebudete krmit, uhyne, neni schopno se samo nakrmit..myslim, ze ho nema smysl trapit..
hodka
napsal(a):
Děkuji moc, už je takto 14 dní...asi nemá cenu ho trápit...Když jsem ho odebírala, tak bylo ale normální, jen husa na něj šlápla...
tak je asi otázkou, jestli se housátko z toho šlápnutí vzpamatuje.Když se v takovém stavu nevyklubalo, tak bych asi ještě počkala co bude dál.Jako člověk se zlomenou nohou...
Jednomu z mých housat se podařilo zlomit si nohu a taky nebylo schopné chůze. Asi za pět dní celkem slušně chodilo a za dva týdny už nebylo z chůze patrné, které z housat to bylo. Takže podle mého názoru by mělo u vašeho housete dojít k nějakému zlepšení, pokud se to nelepší, přemýšlel bych o utracení.