Uživatel s deaktivovaným účtem

v pohodě.

Mario1986
napsal(a):
Zdravím. Môžem umiestniť 4 týždňové kuriatka s dospelími dominantami? Nebudú ich glvat?
nemůžete.
Jak stará kuřata se tedy mohou přidat ke čtyřem ročním hybridkám a kohoutovi?Moje se vylíhla 14.4.

Janinka Bosorka
napsal(a):
Jak stará kuřata se tedy mohou přidat ke čtyřem ročním hybridkám a kohoutovi?Moje se vylíhla 14.4.
Jde o to, že je dospělé kusy budou šikanovat, prostě budou noví členové hejna. Budou je odhánět od krmení, dospelý kohout asi časem půjde po tom mladém...já bych počkal až tak na 2 a více měsíců. Ale vy máte ty prostory řešené tak, že nechte mladým možnost přístupu k velkým, nebo je časem pouštějte společně na zahradu a uvidíte, jak se budou chovat. Ale to žrádlo by neměli mít společně, kuřice se krmí jinak, než dospělé kusy.
já přidávám až v 18 týdnech, jednou sem to zkusila v 15 a dopadlo to děsivě-jednu kuřici uplně oškubaly a vyžraly jí záda-byly to ale hybridky.Ted mám australky a ty jsou mnohem mírnější a tolerují i mladší.Přesto spojuju hejna až v 18 t.Odpolední výběh na zahradě zvládají všichni od 2 měsíců stáří kuřat.