Násadová vejce

Maransky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.5.2018 21:10
Zpěváci Ústí

XXX.XXX.11.21

Tímto bych chtěl velice poděkovat p.Rosívalovi Rostislavovi za skvěle doručená rozsekaná vejce na rychlo zabalená na poště. Vyčkával jsem zda mi ze zbylých vajec něco vzejde. Ale jen dvě plná ze 17. Pane jste prase ne chovatel. Doufám, že jsem dopadl jak jsem dopadl jen já, a ne i ostatní slušní chovatelé. Jarda Ústí.

20.5.2018 07:39
kastef

XXX.XXX.69.65

pane jo, zabalená na poště, to asi jen hodili v krabičkách do krabice a zalepili...ne?

20.5.2018 08:41
2mazutak

XXX.XXX.3.12

zdravím.když k tomu přidáte skvělé sužby české pošty, tak se tomu nelze divit.mně přišlo 15 vajec perfektně zabalených, označených nálepkou křehké, a přesto byla tři na maděru, a jedno prasklé.ta nálepka tam je úplně zbytečně.zato poštovné je více než nadstandartní, služby již nikoliv.

20.5.2018 17:17
mimag

XXX.XXX.53.201

Tak to my jsme na tom podobně. Ani česká pošta ani zásilková služba, nebyli schopni vejce doručit v pořádku. Jedny byly také označeny křehké, jindy zase neoznačené, pro případ "schválnosti" ze strany doručovatele. Vždy polovina ! rozbitá na maděru, ale totálně...
Objednala jsem 30 vajec arakaun, přesně 15 na omeletu a POUZE dvě vajíčka oplozená !
Takže naprosto stejná zkušenost.
Mimo jiné, v dnešní době podaná ruka, na znamení uzavřeného obchodu, už ani u chovatele, hospodáře nic neznamená...ale to sem nepatří, možná do diskuze s ovcemi..to mi chovatel podal ruku, že je obchod uzavřen, po týdnu pán volal, že ovečky nechce...

17.5.2021 19:09
Šimonh

XXX.XXX.30.5

nám se stalo to žwe ten co nám to dovezl si to phodil v ruce!
No prostě to měl otočené na té straně kde není napsané pro koho to je.
No a sal se zázrak ani jedno popraskané!

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.5.2021 19:13
Uživatel s deaktivovaným účtem

mimag napsal(a):
Tak to my jsme na tom podobně. Ani česká pošta ani zásilková služba, nebyli schopni vejce doručit v pořádku. Jedny byly také označeny křehké, jindy zase neoznačené, pro případ "schválnosti" ze strany doručovatele. Vždy polovina ! rozbitá na maděru, ale totálně...
Objednala jsem 30 vajec arakaun, přesně 15 na omeletu a POUZE dvě vajíčka oplozená !
Takže naprosto stejná zkušenost.
Mimo jiné, v dnešní době podaná ruka, na znamení uzavřeného obchodu, už ani u chovatele, hospodáře nic neznamená...ale to sem nepatří, možná do diskuze s ovcemi..to mi chovatel podal ruku, že je obchod uzavřen, po týdnu pán volal, že ovečky nechce...

když je vejce poškozené přepravou a má utrhaná poutka, tak skořápka může být nepoškozená, ale v líhni se takové vejce jeví jako neoplozené, prostě se nezačne vyvíjet.

Přidejte reakci

Přidat smajlík