Tímto bych chtěl velice poděkovat p.Rosívalovi Rostislavovi za skvěle doručená rozsekaná vejce na rychlo zabalená na poště. Vyčkával jsem zda mi ze zbylých vajec něco vzejde. Ale jen dvě plná ze 17. Pane jste prase ne chovatel. Doufám, že jsem dopadl jak jsem dopadl jen já, a ne i ostatní slušní chovatelé. Jarda Ústí.
Tak to my jsme na tom podobně. Ani česká pošta ani zásilková služba, nebyli schopni vejce doručit v pořádku. Jedny byly také označeny křehké, jindy zase neoznačené, pro případ "schválnosti" ze strany doručovatele. Vždy polovina ! rozbitá na maděru, ale totálně...
Objednala jsem 30 vajec arakaun, přesně 15 na omeletu a POUZE dvě vajíčka oplozená !
Takže naprosto stejná zkušenost.
Mimo jiné, v dnešní době podaná ruka, na znamení uzavřeného obchodu, už ani u chovatele, hospodáře nic neznamená...ale to sem nepatří, možná do diskuze s ovcemi..to mi chovatel podal ruku, že je obchod uzavřen, po týdnu pán volal, že ovečky nechce...
Uživatel s deaktivovaným účtem

mimag
napsal(a):
Tak to my jsme na tom podobně. Ani česká pošta ani zásilková služba, nebyli schopni vejce doručit v pořádku. Jedny byly také označeny křehké, jindy zase neoznačené, pro případ "schválnosti" ze strany doručovatele. Vždy polovina ! rozbitá na maděru, ale totálně...
Objednala jsem 30 vajec arakaun, přesně 15 na omeletu a POUZE dvě vajíčka oplozená !
Takže naprosto stejná zkušenost.
Mimo jiné, v dnešní době podaná ruka, na znamení uzavřeného obchodu, už ani u chovatele, hospodáře nic neznamená...ale to sem nepatří, možná do diskuze s ovcemi..to mi chovatel podal ruku, že je obchod uzavřen, po týdnu pán volal, že ovečky nechce...
když je vejce poškozené přepravou a má utrhaná poutka, tak skořápka může být nepoškozená, ale v líhni se takové vejce jeví jako neoplozené, prostě se nezačne vyvíjet.