Pes žere křepelčí trus

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.5.2018 13:51
PetraL.

XXX.XXX.142.4

Taky vám to pes dělá?
Je to normální?tak asi se na to neumírá, protože pořád žije.ale stejně trochu nebezpečné mě to přijde..snažím se tomu zamezit, sypu křepelince na kompost z kari sítě, ale ona si stejně najde zpsob jak něco vydolovat...

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.5.2018 20:19
Uživatel s deaktivovaným účtem

PetraL. napsal(a):
Taky vám to pes dělá?
Je to normální?tak asi se na to neumírá, protože pořád žije.ale stejně trochu nebezpečné mě to přijde..snažím se tomu zamezit, sypu křepelince na kompost z kari sítě, ale ona si stejně najde zpsob jak něco vydolovat...

Dělá, ale žere jen slepičince. Konzultováno s vetem a je to prostě normální, psi jsou někdy slušný čuňata

23.5.2018 11:00
kačíkačka

XXX.XXX.58.76

Jo jo a není nad šikovně ťápnutý kačení ho.ínko i se senem slámou a peřím, čím větší tím lepší, a paničce se nic dávat nebude! Zdrhám hned jak ho bafnu a panička může ječet jak chce. No a když není pořádný kačeninec, slepičinec, nebo tak něco, stačí i králičí bobky

23.5.2018 12:48
rosemary1

XXX.XXX.220.242

U nás jsou v kurzu především koňské, kačincem či slepičincem nepohrdne. Za koňské ho okřikuji spíše formálně, dle barf principu (krmení syrovou stravou) by to mělo být i přínosné. Kachní a slepičí nesu psychicky hůře, ale jsou to moje domácí slepice. Koňské občas vyzvrací a vyčistí si tím žaludek, jako když žere trávu a nebo jako to vidím občas u koček. Venku a u cizích nic žrát nesmí, bez ohledu na původce lejna smajlík.

Přidejte reakci

Přidat smajlík