House nemůže na nohu

Husy landeské
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.5.2018 12:02
ivanain

XXX.XXX.235.120

Dobrý den, mám měsíční housata, vylíhlá pod husou.
Jedno je drobnější. Včera kulhalo, dnes se na nohu nepostaví. Noha je oteklá v kloubečku. Krmím směsí pro housata, pšenicí plus pastva. Husa a houser na něho syčí a drží se od něho dál. House je při chuti. Žere, pije. Vzhledem k chování rodičů jsem byla nucena house oddělit. Nevím jestli to byl úraz, nebo nějaký jiný problém? Poradíte mi prosím? (indrakova.i@seznam.cz).

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.5.2018 13:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

ivanain napsal(a):
Dobrý den, mám měsíční housata, vylíhlá pod husou.
Jedno je drobnější. Včera kulhalo, dnes se na nohu nepostaví. Noha je oteklá v kloubečku. Krmím směsí pro housata, pšenicí plus pastva. Husa a houser na něho syčí a drží se od něho dál. House je při chuti. Žere, pije. Vzhledem k chování rodičů jsem byla nucena house oddělit. Nevím jestli to byl úraz, nebo nějaký jiný problém? Poradíte mi prosím? (indrakova.i@seznam.cz).

drobnější kulhající house se zánětem k klobu, kterého odhánějí vlastní rodiče, je kandidát k okamžitému utracení. asi to nechcete slyšet, ale to je racionální řešení.

to zvíře má prostě problém a selekce slabých jedinců je jediná šance, jak mít zdravý chov.

27.5.2018 18:29
paskov244

XXX.XXX.120.12

Amputace ! a pečínka bude o jedno stehno menší.

Přidejte reakci

Přidat smajlík