Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.5.2018 07:58
Roso

XXX.XXX.181.99

Dobrý deň chcel by sem sa opýtať jak sa mám zbaviť vsi v kurniku? Kdesi sem čítal že ocet alebo savo to sem skúsil ale nezaberá to na trvalejší savo cca 2-3dni a ocet ani ne 24hodin byl sem aj u veterinára dal mi jakysik roztok na dezinfekciu a likvidáciu vsi ale to taký zabralo na pár dni...

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.5.2018 09:20
Uživatel s deaktivovaným účtem

Roso napsal(a):
Dobrý deň chcel by sem sa opýtať jak sa mám zbaviť vsi v kurniku? Kdesi sem čítal že ocet alebo savo to sem skúsil ale nezaberá to na trvalejší savo cca 2-3dni a ocet ani ne 24hodin byl sem aj u veterinára dal mi jakysik roztok na dezinfekciu a likvidáciu vsi ale to taký zabralo na pár dni...

jestli jsou v kurníku všenky, tak jsou především na drůbeži. tzn. musíte odvšivit slepice.

pokud jsou v kurníku roztoči, čmelíci, tak to je na dlouhé vyprávění. vyžaduje to především sanaci kurníku, pokud je to starý dřevěný se spárami a čmelíci jsou nalezlí ve spárách, prasklinách, v izolaci, tak si udělejte táborák a postavte nový kurník.

27.5.2018 11:55
bery25

XXX.XXX.131.110

o cmelikoch a vsetkej haveti je tu uz popisane strasne vela, len treba pohladat, a ked nie, tak netreba zakladat novu diskusiu, ale sa poinformovat na starej teme, urcite by ste sa dozvedely omnoho viac ako tu.

27.5.2018 13:59
Roso

XXX.XXX.181.99

Kamarád mi poradil vápno tak sem vyprášil cely kurnik a cekam co sa stane dúfam že pomôže

14.6.2018 23:17
Roso

XXX.XXX.197.68

Enem tak pro informaciu pomohel mi Vaztak vystrikak sem kurnik a zavrel ho na par hodin potom poradne vyvjetral a je po vsach ale pozor nestrikajte snim slepice! Slepkam sem usypal popela a ty sa vycistili same...

15.6.2018 10:01
Martas1978

XXX.XXX.144.29

Roso napsal(a):
Enem tak pro informaciu pomohel mi Vaztak vystrikak sem kurnik a zavrel ho na par hodin potom poradne vyvjetral a je po vsach ale pozor nestrikajte snim slepice! Slepkam sem usypal popela a ty sa vycistili same...

Dobrý den, co že vám to pomohlo?

15.6.2018 10:47
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Pán je dle fota lesník. Takže zřejmě toto https://www.agromanual.cz/cz/pripravky/insekticidy/insekticid/vaztak-active.

15.6.2018 10:49
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Kouknu po netu zda nenajdu někde trochu DDT.
Hele, tak jo, a možná ani nedostanem rakovinu. Připadá mi to stejné jako s její léčbou. Vyhánění čerta ďáblem. Vím o tom své.

Přidejte reakci

Přidat smajlík