Uživatel s deaktivovaným účtem

Najchovatel.sk
napsal(a):
Ja viem ale ja sa pýtam že ktorá aj dobre kôká aj dobre nesie to je samozrejme že nenesie.
žádná. se to vylučuje. je to jako kdybyste chtěl auto, které jezdí rychle a přitom toho fakt hodně uveze. buď máte ferrari nebo traktor, nebo nějaký kompromis, který ale nejede extra rychle, ani neuveze valník s hnojem.
napsal(a):
žádná. se to vylučuje. je to jako kdybyste chtěl auto, které jezdí rychle a přitom toho fakt hodně uveze. buď máte ferrari nebo traktor, nebo nějaký kompromis, který ale nejede extra rychle, ani neuveze valník s hnojem.
Aha no tak nič ďakujem.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.156.1
Presne tak ako píše bodlinka. Ani jedna kura nebude niesť vajíčka od jari do jesene a potom začne kôkať. Zatiaľ, chvála bohu ešte nič také navyšľachtili.
Po letošní sezoně mohu jako kvočnu pochválit wyandotku. Ze 4 holek 3 kvokaly.1 už vodí druhá kuřata. Dneska jedna, která dovodila před 3 týdny zase pouští peří... už jsem jí připravila kotec u králíků. Rovnou ji tam šoupnu, na holou podlážku.
JInak sbírala jsem cca 3 týdny denně 3 až 4 vejce. Počet vajec zapisuji, jsem zvědavá na součet za rok.
Dobry den, prosim o radu. Asi od 19. cervna mi zacala kvokat slépka ale nemela jsem kohouta. Jenze uplnou nahodou jsem dostala 22. cervna dospelyho kohouta, ktery se hned ujal své role. Slépka stale jeste kvoka ale nevim zda ted vajicka od ostatnich jsou uz oplodnena? A ikdyby, ma cenu jeste zkouset ji neco podsadit? Vajicka pod ni odebiram ale napadlo mne ji treba nejaka nova nechat ale nevim zda to ma jeste cenu.

achula
napsal(a):
Dobry den, prosim o radu. Asi od 19. cervna mi zacala kvokat slépka ale nemela jsem kohouta. Jenze uplnou nahodou jsem dostala 22. cervna dospelyho kohouta, ktery se hned ujal své role. Slépka stale jeste kvoka ale nevim zda ted vajicka od ostatnich jsou uz oplodnena? A ikdyby, ma cenu jeste zkouset ji neco podsadit? Vajicka pod ni odebiram ale napadlo mne ji treba nejaka nova nechat ale nevim zda to ma jeste cenu.
ak je dobry kohút tak za 14 dni (6.7.2018)
Pod kvočku dajte zatiaľ 3-4 vajcia aké máte a potom jej ich zoberte a dajte jej už tie oplodnené. Aspoň si zvykne sedieť.
Teda ale na kuriatka je už najvyšší čas.
napsal(a):
ak je dobry kohút tak za 14 dni (6.7.2018)
Pod kvočku dajte zatiaľ 3-4 vajcia aké máte a potom jej ich zoberte a dajte jej už tie oplodnené. Aspoň si zvykne sedieť.
Teda ale na kuriatka je už najvyšší čas.
Dekuji a myslite ze az ji dam od 6. jula oplodnena vejce ze to jeste vydrzi do vylihnuti? Slépka je stredne tezka cerna...mela by byt dobra kvocna.

vydrží, mne sedí už 6 týždňov a ešte asi dva bude. Nebolo to plánované, ale keď už sadla, nech nesedí nadarmo kvoka jedna.
Aby ma niekto neobvinil že chcem vysedieť raráška za dva mesiace tak sedí na morčacích vajciach, už druhý raz.
napsal(a):
vydrží, mne sedí už 6 týždňov a ešte asi dva bude. Nebolo to plánované, ale keď už sadla, nech nesedí nadarmo kvoka jedna.
Aby ma niekto neobvinil že chcem vysedieť raráška za dva mesiace tak sedí na morčacích vajciach, už druhý raz.
Dekuji a at Vam vyvede ze vsech vajec
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!