Prosím o pomoc - krívanie

Husy tuluské
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.7.2018 09:08
kohut

XXX.XXX.118.82

Prosím chovateľov vodnej hydiny, konkrétne Tuluských husí o pomoc. Jedná sa o krívanie, až posedávanie vo veku necelých troch mesiacov. Predchádzajuce, liahnuté v liahni-bez problémov, krmivo-štartér Versele Laga, po odporučenom čase prechod na rastové krmivo, v tejto dobe krmivo rast plus šrotované zrniny 1/1, napájanie od liahnutia-voda + PG multivit. neskor voda + Acidomit. Vie, mi prosím niekto poradiť ?

18.7.2018 09:11
kohut

XXX.XXX.118.82

Pardon-na doplnenie-prísun vitamínu AD3E podľa predpisu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.7.2018 10:21
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jestli housata kulhají nebo posedávají (nemůžou chodit) asi budou začervená. Krmíte je dobře, ale na začervení bude potřeba odčervit. Nenapadá mě, co jiného by jim mohlo být.

Neregistrovaný uživatel

18.7.2018 16:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.156.1

kohut napsal(a):
Prosím chovateľov vodnej hydiny, konkrétne Tuluských husí o pomoc. Jedná sa o krívanie, až posedávanie vo veku necelých troch mesiacov. Predchádzajuce, liahnuté v liahni-bez problémov, krmivo-štartér Versele Laga, po odporučenom čase prechod na rastové krmivo, v tejto dobe krmivo rast plus šrotované zrniny 1/1, napájanie od liahnutia-voda + PG multivit. neskor voda + Acidomit. Vie, mi prosím niekto poradiť ?

Môže chýbať vitamín D, alebo je predávkovaný. Prečo riedite originál krmivo a potom pridávate multivitamín ? Tulúské husy potrebujú na svoj rast kvalitné krmivo, čo Versele Laga je, nerozumiem prečo ste ho riedili šrotovanými zrninami. Ja by som sa vrátil ku rastovej granulovanej forme.

18.7.2018 17:55
začátek

XXX.XXX.4.22

Odčervit a nepodávat Acidomit.

19.7.2018 16:02
rate

XXX.XXX.227.209

Ředěním kompletní směsi nabouráváte poměr Ca/P, podávání Acidomidu zvyšuje vylučování Ca. Rychlý růst, blahobytný výživný stav a řídká kostní tkáň = osteoporóza
Přidávejte minerální doplněk, nebo alespoň drcené skořápky. Krmte radši pouze kvalitní kompletní směs, ale i to nemusí u takto velkých a rychle rostoucích plemen stačit.

19.7.2018 21:07
kohut

XXX.XXX.255.159

Vážení priatelia, dakujem za váš prístup k danej téme v podobe dobrých rád. Len rád by som podotkol, že multivitaním PG bol podávaný v prvých 14 dňoch života. Od včerajšieho rána dávam do pitnej vody PROMOTOR L47, su tam celá rada B vit. Značke "rate"-dakujem a riadim sa vašou radou, pekný večer všetkým.

Přidejte reakci

Přidat smajlík