Nožička kuřátka

Antverpští vousáči
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.7.2018 10:56
Barča 160

XXX.XXX.5.32

Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradit co je s kuřátkem? Na pohmat má nožičku zdravou, nevykloubenou ani zlomenou. Přidávám foto.

19.7.2018 11:39
ančovička1

XXX.XXX.54.62

Barčo, ja myslim, že nema smysl kuratko léčit..vim že je ti to lito, ale asi to bude vrozena vada nebo si ublizilo a nozka zustala trochu chroma..neni hezky pohled na nezdravé zvíře, bude opožděna, ostatni ji vyřadí z hejna, ani ji nepusti ke krmeni..takovy je zakon přírody, přežijí jen ti zdravi..

19.7.2018 22:56
rate

XXX.XXX.227.209

Z těchto nejasných fotek nelze nic...
Má problém již od vylíhnutí? Jak dlouho to má? Dokáže hýbat prsty (sevře váš prst)?

Pokud není nějak vzácná, má pravdu ančovička1, zvláště pokud to trvá déle.

20.7.2018 06:50
Barča 160

XXX.XXX.5.32

Děkuji za Vaše reakce. Od narození to nemá. S nohou normálně hýbe i s prsty. Po prohmatání má vše v pořádku. Druhou nohu má zdravou.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.7.2018 08:58
Uživatel s deaktivovaným účtem

ak máš na to nervy, počkaj 2 týždne, potom šmyk pod krk a do polievky.

20.7.2018 10:39
Šťastná slepice

XXX.XXX.3.249

Mám slípku, kulhavku, křivě srostlá zlomenina, v hejnu v pohodě, spí na zemi a vajíčka snáší jako každá jiná. Na zabíjení je vždycky času dost.

20.7.2018 14:20
mamkamaria

XXX.XXX.55.2

Šťastná slepice napsal(a):
Mám slípku, kulhavku, křivě srostlá zlomenina, v hejnu v pohodě, spí na zemi a vajíčka snáší jako každá jiná. Na zabíjení je vždycky času dost.

Pokiaľ je už dospelá možno, ale kuriatko je niečo iné. Aj ja som mala také, a ostatné ho odháňali od žrádla, bolo menšie a nakoniec som ho musela dať preč.

20.7.2018 18:03
Barča 160

XXX.XXX.53.159

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
ak máš na to nervy, počkaj 2 týždne, potom šmyk pod krk a do polievky.

Obavám se toho, že by jsme měli v polévce málo.

20.7.2018 18:04
Barča 160

XXX.XXX.53.159

mamkamaria napsal(a):
Pokiaľ je už dospelá možno, ale kuriatko je niečo iné. Aj ja som mala také, a ostatné ho odháňali od žrádla, bolo menšie a nakoniec som ho musela dať preč.

Zatím ho ke krmení pouští, tak uvidím časem.

20.7.2018 20:48
ančovička1

XXX.XXX.54.62

mamkamaria napsal(a):

Ano, mamkamaria, nedavno jsme i my zabili moji krasnou rocni maransku, snasela cokoladova vajicka, koza ji slapla na nohu, dala jsem ji lecit do kralikarny, pres den ven na travicku, krmeni pod zobak a nozka se zahojila, ale nemohla na ni slapnout, opirala se kridlem...jeste snasela vajicka, ale prestala, mezi ostatni nemohla, slepice po ni slapaly, tak uz zadne pokusy o zarazeni do hejna..asi po mesici jsem usoudila, ze ji jen trapim a zabili jsme ji..a ted uz mam zase mlade kuricky a mam z nich radost..

Přidejte reakci

Přidat smajlík