Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.7.2018 16:34
vvikki

XXX.XXX.80.50

Dobrý den, jdu si pro radu. Pořídili jsme si údajně 10 týdnu stará kuřata Maransek 2ks, vyzvedavali mi je rodiče a zřejmě jsme nalítli. Kuřátka mi přijdou hrozně malá a jedno jako kohoutek ačkoliv oboje měli byt slepičky. Co si o nich myslíte? Kolik můžou mít týdnu? Proč ma každý jiné oko? Paní tvrdila že má dvě barvy a nevi která je která...moc děkuji.

23.7.2018 19:15
polymet

XXX.XXX.74.131

Dobrý den, tak na 1 fotce je slepička maransky, ale foto druhé a třetí je kohoutek a je to kříženec, má žluté nohy, jinak odpovídají 6 týdnů, to já mám 10 týdenní a ty jsou o dost větší.

29.7.2018 07:44
vvikki

XXX.XXX.80.51

polymet napsal(a):
Dobrý den, tak na 1 fotce je slepička maransky, ale foto druhé a třetí je kohoutek a je to kříženec, má žluté nohy, jinak odpovídají 6 týdnů, to já mám 10 týdenní a ty jsou o dost větší.

Dobrý den, mohla bych Vás poprosit o foto 10tydenich slepičky a kohouta, ať vim jak maji vypadat? Děkuji.

29.7.2018 23:58
Buqice

XXX.XXX.32.248

Druhé kuře je kohoutek, barvu běháků má o.k. (masovou), problém má na hrudníku (měděná pera -hrudník má být černý) a hřeben taky nebude dobrý.10 týdnů mu na fotce asi fakt nebude... Jestli začínáte s maranskama, doporučuji prolézt www.maransky.cz, je tam nafoceno jak to má i nemá vypadat.

30.7.2018 21:18
vvikki

XXX.XXX.80.50

Buqice napsal(a):
Druhé kuře je kohoutek, barvu běháků má o.k. (masovou), problém má na hrudníku (měděná pera -hrudník má být černý) a hřeben taky nebude dobrý.10 týdnů mu na fotce asi fakt nebude... Jestli začínáte s maranskama, doporučuji prolézt www.maransky.cz, je tam nafoceno jak to má i nemá vypadat.

Děkuji moc za informace.

Přidejte reakci

Přidat smajlík