Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.7.2018 23:11
sor nb 12

XXX.XXX.90.105

Dobrý den moje známá má slepice a jedna ji nechce chodit ona se postaví to jo ale nemůže chodit mají skvělé podmínky je to chovná stanice nevíte čím by to mohlo být a popřípadě léčba dříve prý normálně běhala po dvorku.

31.7.2018 23:44
rate

XXX.XXX.227.209

No teda, ……… není-li toto provokace, tak pochybuji o zdravém rozumu tazatele. Příteli, to je jako bych se ptal co by mohlo být babičce, že taky přestala chodit a možná i jíst, ale dřív běhala a snědla i tři knedlíky. A hlavně co by jsme ji měli dávat za léky.
Chybí základní informace o stáří slepice, délce trvání problému (přišel náhle, či postupně), je schopná přijímat potravu, pít …. atd...atd. Prostě přes zhmoždění některého kloubu, zlomenou nohu, bakteriální zánět kloubu, zanícený otlak, dokonce i některá virová onemocnění (Markova obrna), TBC ……..

31.7.2018 23:54
sor nb 12

XXX.XXX.90.105

rate napsal(a):
No teda, ……… není-li toto provokace, tak pochybuji o zdravém rozumu tazatele. Příteli, to je jako bych se ptal co by mohlo být babičce, že taky přestala chodit a možná i jíst, ale dřív běhala a snědla i tři knedlíky. A hlavně co by jsme ji měli dávat za léky.
Chybí základní informace o stáří slepice, délce trvání problému (přišel náhle, či postupně), je schopná přijímat potravu, pít …. atd...atd. Prostě přes zhmoždění některého kloubu, zlomenou nohu, bakteriální zánět kloubu, zanícený otlak, dokonce i některá virová onemocnění (Markova obrna), TBC ……..

Není to provokace na mě se obrátila známá z chovné stanice žere normálně stáří tak 1rok známá s ni byla i u veterináře a ten ji dal jen nějaké vitamíny jinak jak jsem říkal pije žere no nevím jestli to přišlo náhle nebo postupně známá ji už tak dostala a o můj rozum se neboj je zdravý až až.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.8.2018 07:09
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nevím co jí je, ale nechodící slepici bych osobně léčil sekyrkou. I kdyby to byla kuřička. Chápu, že je něco jiného čistokrevná slípka a hybridka, ale jestli má chovnou stanici tak jich asi bude mít dost i tak. Ale jestli se s tím chce Vaše známá dále obtěžovat, tak ať si slípku léčí jiným způsobem.

Přidejte reakci

Přidat smajlík