Jaká je citlivost kloaky?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.9.2018 22:02
Anonymní_uživatel_

XXX.XXX.150.132

Dobrý večer, bojím se o plodnost mých kuřat slepic a kohoutů. A proto na vás mám několik otázek ohledně kloaky.: na co je citlivá ?
Čistil jsem kurnik a zbavovala ho parazitů, tak jsem nastříkal i slepice, samozřejmě, že okolo kloaky jsem ti střikal velmi opatrně, ale stejně mi vrtá hlavou, jestli jsem se netrefil omylem do kloaky, myslíte, že slepice nebo kohout ztratili plodnost ?

Když vidím, jak slepice mlátí malá kuřata, tak se bojím, jestli je nezasáhnou do kloaky. Ohrožuje to plodnost?

Co když se slepice nebo kuřata, nebo kohout někde bouchnout? Ovlivní to nějak jejich plodnost?

Mám takové slepice, které si vyletí na půdu nebo do lesa a pak dovedou třeba 13 kuřat, tak mám strach, aby z jara neseděly na prázdno... Přikládám foto jednoho kuřete, spí si kde chtějí, ale v zimě nebo když prší, spí v kurníku...

15.9.2018 22:13
Anonymní_uživatel_

XXX.XXX.150.132

A co, když se tam škrábne?

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.9.2018 22:31

bojíte se stejně o vlastní řiť?

16.9.2018 06:54
Anonymní_uživatel_

XXX.XXX.150.132

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
bojíte se stejně o vlastní řiť?

Prosím ?! Já rozhodne žádným zvířatům neublížuji, a ani bych neublížil!
Výraz malá kuřata nebyl úplně na místě, jsou to už 2 měsíční kuřata která už s kvocnou nechodí, atak jsem si je dovolil dat ke starým, kuřata jsou schopna letu, tak se schovají.

A mám tam i starší kousky a kohouta na 10 slepic který je pojímá hlava ne hlava, když ho to chytne a kvočnu žene až někam, tak se proste bojím...

Rozhodne nejsem ten typ člověka, který by neměl rad zvířata a přírodu ! Já miluji přírodu a zvířata snažím se jim dat úplný nadstandart, mají možnost spát si kde chtějí... chodí si kam chtějí... mají pastvu všude samo zelené a lesík, kde tráví hodně času hrabáním a popelenim.

Rozhodne jsem je nestrikal žádným cmelikostopem! Ale Arpalitem ! Poradil jsem se s veterinarem.

A nechápu, proč bych se měl bát ? Nic takového, že by se bouchli nebo skrabli nebo by se jim stal nějaký úraz jsem nezaznamenal, jen jsem trochu paranoidní a bojím se o své slepice a o jejich další generace. To se opravdu nemůžu ani zeptat?

Chtěl bych vidět Vás na mém místě, jak byste se zachovala, kdyby vás takhle někdo nařkl.

16.9.2018 07:58

Anonymní_uživatel_ napsal(a):
Prosím ?! Já rozhodne žádným zvířatům neublížuji, a ani bych neublížil!
Výraz malá kuřata nebyl úplně na místě, jsou to už 2 měsíční kuřata která už s kvocnou nechodí, atak jsem si je dovolil dat ke starým, kuřata jsou schopna letu, tak se schovají.

A mám tam i starší kousky a kohouta na 10 slepic který je pojímá hlava ne hlava, když ho to chytne a kvočnu žene až někam, tak se proste bojím...

Rozhodne nejsem ten typ člověka, který by neměl rad zvířata a přírodu ! Já miluji přírodu a zvířata snažím se jim dat úplný nadstandart, mají možnost spát si kde chtějí... chodí si kam chtějí... mají pastvu všude samo zelené a lesík, kde tráví hodně času hrabáním a popelenim.

Rozhodne jsem je nestrikal žádným cmelikostopem! Ale Arpalitem ! Poradil jsem se s veterinarem.

A nechápu, proč bych se měl bát ? Nic takového, že by se bouchli nebo skrabli nebo by se jim stal nějaký úraz jsem nezaznamenal, jen jsem trochu paranoidní a bojím se o své slepice a o jejich další generace. To se opravdu nemůžu ani zeptat?

Chtěl bych vidět Vás na mém místě, jak byste se zachovala, kdyby vás takhle někdo nařkl.

A taky mohou mít zlé sny!
Ne, vážně. Pokud se o ně takhle bojíte, pak nechápu, že je necháte spát a pohybovat se tak, jak píšete. Že se totiž nebojíte, že je něco sežere. A jinak, dát kuřata ke starým, to se pak nedivte, že je bijou. Ale to se snad nemusíte ptát, co je třeba zase oddělit? Ale proč by se tím měla ohrozit kloaka kuřat, to fakt nechápu...že nemáte strach třeba o jejich hlavy?

Přidejte reakci

Přidat smajlík