Chorá hodvábnička

Hedvábničky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.11.2018 19:49
didibakachan

XXX.XXX.193.232

Dobrý deň,pred pár dňami som písala ohľadom chorej hodvábničky. Zo začiatku to bolo tak že sotva chodila väčšinou len stála na mieste a spala...Dostáva už 5 deň antibiotiká a stav sa nezlepšil...Najhoršie je že strávi pri miske aj 3 hodiny a snaží sa zobať ale je vychudnutá ako keby sa nenaje...Dnes tu bola veterinárka a pozerala jej do zobáku a kontrolovala ju ale nič kvôli čomu by bola schopná jesť nenašla...Neviete mi s osobných skúseností niečo poradiť? Je už v takomto stave 5 deň a nerada by som ju trápila ale nechcem len tak ľahko prestať bojovať. Je možné jej nejak dodať príjem potravy keď nie je ona schopná jesť? Alebo o čo by sa potom jednalo? Naozaj už som zúfala v tomto.

28.11.2018 06:54
ančovička1

XXX.XXX.220.127

Mila pani,to je tezko rict,co slepicce chybi,kdyby mela tipec,tak by se snazila zrat,ale zradlo vynemohla nabrat a tedy polknout,chcipla by hladem,jak uz tu bylo psano..ale jestli se snazi zobat,tak tipec ma..v lete jsem zachranila slepicku milflerky,zapadla mezi plot,sotva zila, rozpustila jsem granulky pro kurata K1 v troše vody na kasi a jeste trochu rozmixovala,nalila do vetsi stikacky a slepicku jsem takto asi dva dny krmila,za dva dny byla jako rybicka .nebojte se toho,volatko bude mit plne,nic vic uz pro ni udelat nemuzete...

28.11.2018 06:57
ančovička1

XXX.XXX.220.127

...ale podle toho,co pisete,ze zobe,ma tipec..zkuste to sama odstranit nebo pozadejte chovatele v okoli..

28.11.2018 07:24
didibakachan

XXX.XXX.193.232

ančovička1 napsal(a):
...ale podle toho,co pisete,ze zobe,ma tipec..zkuste to sama odstranit nebo pozadejte chovatele v okoli..

Tipec nema veterinarka aj ja sme sa na to pozerali. Preto netusim co s nou je.

28.11.2018 07:51
ančovička1

XXX.XXX.220.127

Tak ji zacnete krmit,jak pisu,potrebuje komletni smes pro kurata..drzim palce a ozvete se,jak se dari..

28.11.2018 10:12
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Žere to vůbec? Má plné vole?

Přidejte reakci

Přidat smajlík