Krasne svatecni rano..prší a prší..vzpomela jsem si na vyrok pana Kemra😁, ve filmu Na samote u lesa..na zasnezene vanoce muzeme jenom vzpominat,kdyz jsme byli deti a vanocni prazdniny jsme travili sankovanim na kopci za vesnici,tak,jak to kreslil pan Lada..pripojuji se k milemu prani radostnych vanoc a vsem hodne zravi a stesti do noveho roku
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hezké a poklidné svátky a do nového roku jen to dobré a samé chovatelské úspěchy, ať už budou jakékoliv. A u nás, mezi Brdy a Vltavou, sněží
horal
napsal(a):
Mně schází přesně rok abych se mohl zařadit mezi ty okradače státu, ale přesto přeju všem lidem kteří se neštítí práce ať už na svém nebo v zaměstnání, krásné, šťastné a veselé vánoce.
zdravím.a to já jsem se mezi ty okrádače zařadil radši o dva roky dříve,pěkně v plném zdraví,abych mohl okrádat co nejdéle a věnovat se výhradně zvířatům.zaměstnání je již pro mne sprosté slovo.také přeji všem tady vše nejlepší.
andreakiss
napsal(a):
Přeji Vám všem příjemně prožité svátky vánoční, všem hodně zdraví a hodně malých radostí v příštím roce. Andrea
Také se připojuji.Ja včera zapla první líhen s 25 vejci.Jsou to jen mix křížencu Araukan,a par vajec od slepicky kříženky Marans Brahma s Brahmanem.
Normálne v tuto dobu davam Australky,ale letos na podzim sem brala jakesi kohoutí mimino,tak kohout zatím neni akčni.Tak sem doma sebrala,co se dalo.
Tak at se v tom Novém roce všem vyplní všechna přaní!