Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.12.2018 22:29
Elsaiva

XXX.XXX.198.188

DOBRÝ DEN PŘEJI, RÁDA BYCH VÁM VŠEM, CO MATE SLEPIČKY A JAKÁKOLIV ZVÍŘÁTKA, CHTĚLA POPŘÁT KRÁSNÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY A ŠŤASTNÝ START V NOVÉM ROCE, HLAVNĚ PEVNÉ ZDRAVÍ VÁM I ZVÍŘÁTKŮM.

24.12.2018 06:47
ančovička1

XXX.XXX.220.127

Krasne svatecni rano..prší a prší..vzpomela jsem si na vyrok pana Kemra😁, ve filmu Na samote u lesa..na zasnezene vanoce muzeme jenom vzpominat,kdyz jsme byli deti a vanocni prazdniny jsme travili sankovanim na kopci za vesnici,tak,jak to kreslil pan Lada..pripojuji se k milemu prani radostnych vanoc a vsem hodne zravi a stesti do noveho roku

24.12.2018 07:00
Olánek

XXX.XXX.18.69

Přesto,že je nám vtloukáno do hlavy téměř denně,co je u nás důchodců a co to stojí stát peněz,přeji všem hodně a hodně toho nejcennějšího a tím je zdravíčko a do Nového roku,aby nám starším bylo zachováno volební právo.

24.12.2018 07:08
bery25

XXX.XXX.149.149

ano, za vsetko mozu dochodcovia stastne a vesele.

24.12.2018 07:53
horal

XXX.XXX.13.30

Mně schází přesně rok abych se mohl zařadit mezi ty okradače státu, ale přesto přeju všem lidem kteří se neštítí práce ať už na svém nebo v zaměstnání, krásné, šťastné a veselé vánoce.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.12.2018 09:30
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hezké a poklidné svátky a do nového roku jen to dobré a samé chovatelské úspěchy, ať už budou jakékoliv. A u nás, mezi Brdy a Vltavou, sněží

24.12.2018 10:27
sadovsky

XXX.XXX.248.235

Hezké dopoledne Všem.Tady u nás svítí sluníčko a tak to po dlouhé době vypadá na krásný den.Přeji všem klidné a pohodové Vánoce.Bohatého Jažíška a hlavně hodně ZDRAVIČKA.

26.12.2018 16:18
andreakiss

XXX.XXX.32.229

Přeji Vám všem příjemně prožité svátky vánoční, všem hodně zdraví a hodně malých radostí v příštím roce. Andrea

26.12.2018 19:56
2mazutak

XXX.XXX.6.190

horal napsal(a):
Mně schází přesně rok abych se mohl zařadit mezi ty okradače státu, ale přesto přeju všem lidem kteří se neštítí práce ať už na svém nebo v zaměstnání, krásné, šťastné a veselé vánoce.

zdravím.a to já jsem se mezi ty okrádače zařadil radši o dva roky dříve,pěkně v plném zdraví,abych mohl okrádat co nejdéle a věnovat se výhradně zvířatům.zaměstnání je již pro mne sprosté slovo.také přeji všem tady vše nejlepší.

27.12.2018 11:30
kastef

XXX.XXX.69.65

andreakiss napsal(a):
Přeji Vám všem příjemně prožité svátky vánoční, všem hodně zdraví a hodně malých radostí v příštím roce. Andrea

Také se připojuji.Ja včera zapla první líhen s 25 vejci.Jsou to jen mix křížencu Araukan,a par vajec od slepicky kříženky Marans Brahma s Brahmanem.
Normálne v tuto dobu davam Australky,ale letos na podzim sem brala jakesi kohoutí mimino,tak kohout zatím neni akčni.Tak sem doma sebrala,co se dalo.

Tak at se v tom Novém roce všem vyplní všechna přaní!

Přidejte reakci

Přidat smajlík