Uživatel s deaktivovaným účtem

Len sem vkladám a chcem sa pochváliť najkrajším plemenom okrasných sliepok - Sumatraniek. Som rád, že som si ich zaobstaral a už sa neviem dočkať odchovu.
Prajem Šťastný Nový rok!

ančovička1
napsal(a):
To je tedy nadhera krasna,elegantni zvířata,radost pohledet..přeji vam,at se dari jejich odchov a take hodne zdravi a stesti v novem roce😀🐔🐔🐔
Ďakujem😉

Vyliahlo sa mi 27 mladých.
Žiaľ len 4 prežili (neviem čo sa im porobilo) a tie už sú u novej chovateľky... Nakoľko som nezohnal kohútov, lebo slovenskí ani českí chovatelia so mnou nechcú spolupracovať...
napsal(a):
Vyliahlo sa mi 27 mladých.
Žiaľ len 4 prežili (neviem čo sa im porobilo) a tie už sú u novej chovateľky... Nakoľko som nezohnal kohútov, lebo slovenskí ani českí chovatelia so mnou nechcú spolupracovať...
A vy mate co ponuknut tym ceskym a slovenskym chovatelom ktory nechcu s Vami spolupracovat? Mate novu krv ktora by bola pre nich do chovu zaujimava????

Taaak už sa liahneme aj pod kvočkami... Podarilo sa mi zohnať holandské a belgické zvieratá tak som zvedavý na potomstvo aj od nich a ešte aj od pána Gajdoša mám 2018 chovné, tam už je tiež potomstvo. Uvidíme čo z toho bude. Fotené to bolo v pološere tak sa ospravedlňujem za kvalitu
napsal(a):
Taaak už sa liahneme aj pod kvočkami... Podarilo sa mi zohnať holandské a belgické zvieratá tak som zvedavý na potomstvo aj od nich a ešte aj od pána Gajdoša mám 2018 chovné, tam už je tiež potomstvo. Uvidíme čo z toho bude. Fotené to bolo v pološere tak sa ospravedlňujem za kvalitu
Tak nam ukazte ako vyzeraju tie holandske a belgicke zvierata! Vsetci tu mame radi fotky zvierat.
napsal(a):
Aj mňa bi zaujímali tie z Holandska a Belgicka môžem poprosiť foto tých zvierat?