Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.1.2019 16:29

Mám dotaz, z loňska jsem si nechala pár ruánek, líbily se mi. Teď jsem četla o mulárdech, kdybych k páru ruánek, co teď mám, pořídila pekingskou kachničku, budou kříženci mulardi nebo ne? A pokud ne, porostou kachňata dobře? Mám pouze zkušenost z IB, ti se množí víceméně sami, ale to je taková sranda kachna bez většího užitku, tak jsme chtěly zkusit něco, na čem bude taky trocha masa.

12.1.2019 16:38

PARDON, PIŽMOVKU.

12.1.2019 16:45
přezdívka

XXX.XXX.105.195

Za svůj život už jsem chovala kde co. Měla jsem na dvoře i pižmovky s ruánkama. Kačeři jsou strašně sexuálně aktivní a je to jedno, které to je plemeno. Měla jsem asi 3 mezidruhové křížence. Už si nepamatuji co byla matka a co otec, ale ve výsledku to bylo ohromné zvíře. Na 3 měsících skoro 5 kg. Vzhledem k tomu, kolikrát se pářili, tak úspěšnost takového spojení byla malá. Nevím, jak by to vypadalo, kdybych je měla odděleně. Prostě příroda to tak umožnila, ale cílené to nebylo.

12.1.2019 16:52

Asi si kachničku pořídím tak, jako tak, i kdyby jen vyseděla vejce ´od ruánek.

12.1.2019 18:14
ančovička1

XXX.XXX.57.58

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Mam bílé pizmovky a stejnou zkušenost jako přezdívka,obcas se vylihla pizmovce strakata nebo hneda kacenka a uz podle postavy bylo vidět,že kacenka bude velka..rostla dvakrat rychleji , než čisté pizmovky,byla krasne zbarvena skoda zabit,ale co s ni,když mulardi jsou neplodni..ale pizmovky si pořiďte,na rozdil od ruanek výborně sedi

12.1.2019 18:26
ančovička1

XXX.XXX.57.58

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

..a kachnicky si radši pořiďte dvě ,aby jedné nebylo smutno,ony si pizmovky s kachnami moc nerozumi..

12.1.2019 19:27

To jsem sama zvědavá, jestli se něco povede vylíhnout. Běhat s nimi budou i ti běžci, zatím je mám pohromadě, protože když jsem je zkusila oddělit, dělali běženci hrozný scény a nakonec se jim podařilo dostat zpět k ruánkám. Tak jen budu doufat, že nakonec všechno neobskočí Kačák, ochočený IB.

12.1.2019 20:00
ančovička1

XXX.XXX.57.58

No,myslim,že indian obskoci všechno pernate,co se kachne podobá😁..take jsem je měla,ale už je nikdy nechci,právě z tohoto důvodu..když pizmak nebo ruanak pojimal kačenku,tak ten b.b,jeste skocil kacerovi na zada a snazil se o totéž..potom jsem je měla v ohradě zvlášť,ale jejich chov byl nejak zbytečný,tak jsem je prodala..ted mám jen pizmovky (a husy),a jsem s nimi spokojena..😀

12.1.2019 20:35

Kačáka se nemůžeme zbavit, ten to má nadožití.

Přidejte reakci

Přidat smajlík