Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2019 14:55
Brit123

XXX.XXX.128.86

Dobrý den,
zajímalo by mne čím vším krmíte své výstavní kusy hrabavé drůbeže aby všechno bylo tak jak má. Barva, růst atd...
Doplňky koupené, domácí. Základ krmiva atd. Mám na mysli spíše mladé kusy
Děkuji 😉

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.1.2019 17:07

energys nebo mifuma pro patřičnou kategorii drůbeže, druhá jmenovaná má krmivo pro kohouty, nejen pro kuřice. jiný fígle nevymýšlím, v krmítku jsou pořád granule a nazdar. že si do toho nazobou trávu nebo dostanou nějakou zeleninu nebo moučňáky nepočítám jako krmivo.

ale mám lehké plemeno, nekrmím brahmy, které jsou potřebou bílkoviny zase někde jinde.

19.1.2019 17:20
Brit123

XXX.XXX.128.86

Joo nemyslím jen krmivo, ale i ty různé doplňky. Díky ta info 😉

19.1.2019 17:23

Je zbytečné kupovat nějaké vitamíny, když má člověk kompletní směs.

To se hodí, když člověk krmí z komponent. A to mě nebaví, abych si šrotovala vlastní receptury. jen pšenice je málo a pokud člověk nemá nějaký speciální zdroj bílkoviny (známého řezníka, syrovátku po výrobě vlastních sýrů nebo vášnivého nimroda nebo rybáře v rodině) tak stejně musí koupit soju a to je prostě mnohem jednodušší mít v jednom barelu nasypané jedny granule :D

19.1.2019 18:16
jo012810

XXX.XXX.101.35

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
energys nebo mifuma pro patřičnou kategorii drůbeže, druhá jmenovaná má krmivo pro kohouty, nejen pro kuřice. jiný fígle nevymýšlím, v krmítku jsou pořád granule a nazdar. že si do toho nazobou trávu nebo dostanou nějakou zeleninu nebo moučňáky nepočítám jako krmivo.

ale mám lehké plemeno, nekrmím brahmy, které jsou potřebou bílkoviny zase někde jinde.

Jak bodlinka popsala čím krmí( stím leze jen souhlasit) a nakousla...Nejde jen o to čím krmit, ale nejdříve musím vědět v jakém zařízení a co krmím. Podle toho se dá již konkrétněji upřesnit....Jinak musím krmit od kuřete leghornku a zcela jinak např. "Žeržeje".

Přidejte reakci

Přidat smajlík