Paduánka neznáša

Paduánky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2019 22:30
didibakachan

XXX.XXX.193.232

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či je normálne že naša 6 mesačná zdrobnená paduánka ešte nezačala znášať vajíčka.
Ďakujem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.2.2019 22:39

Je to normální. Nepíšete nic o krmení ani ustájení a zdrobnělá paduánka je okrasné plemeno, ne stroj na vejce. Je únor, může se roznést až na jaře. Takhle pozdní líhnutí si může dát načas.

22.2.2019 22:41
didibakachan

XXX.XXX.193.232

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Je to normální. Nepíšete nic o krmení ani ustájení a zdrobnělá paduánka je okrasné plemeno, ne stroj na vejce. Je únor, může se roznést až na jaře. Takhle pozdní líhnutí si může dát načas.

O tom viem a nekupovali sme si ju kvoli vajciam ale mame aj ine okrasne sliepky rovnakeho veku a tie zacali uz davno znasat preto sa len pytam ci to je v pohode.

22.2.2019 22:45

každá slepice je v tomhle jinačí. snášet by mohla, ale že nesnáší, co s tím? já si myslím, že mě srpnová velká taky ještě nenese, ale snáší ty z jara. jedni klienti mají paduánky zdrobnělé květnové a snášely už na vánoce a snáší. měla jsem paduánku velkou, co začala nést až v 9 měsících, přitom ze stejnýho líhnutí stejné podmínky slepice snášely od pěti měsíců.

prostě jo, je to v pohodě. pokud vám vadí, že nesnáší, tak jedině polívka.

22.2.2019 22:48
didibakachan

XXX.XXX.193.232

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
každá slepice je v tomhle jinačí. snášet by mohla, ale že nesnáší, co s tím? já si myslím, že mě srpnová velká taky ještě nenese, ale snáší ty z jara. jedni klienti mají paduánky zdrobnělé květnové a snášely už na vánoce a snáší. měla jsem paduánku velkou, co začala nést až v 9 měsících, přitom ze stejnýho líhnutí stejné podmínky slepice snášely od pěti měsíců.

prostě jo, je to v pohodě. pokud vám vadí, že nesnáší, tak jedině polívka.

Vobec mi to nevadi ako som napisala nekupovali sme si ju kvoli vajciam ale radsej som sa spytala. Dakujem za odpoved.

Přidejte reakci

Přidat smajlík