Brahmanky-kolik nesou?

Brahmánky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2019 17:14
Gabina 01

XXX.XXX.54.71

Kdo mate kmen brahmanek-kolik snesou vajicek? Staci vam to pro spotrebu v rodine? Kolik ks slepic mate?

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.2.2019 20:50
Uživatel s deaktivovaným účtem

Brahmanky nejsou vlašky,jsou spíše na ozdobu či výstavu a záleží jestli kvoká,jedna mi to stíhala i třikrát za rok a to pak není fakt žádná udernice,ale jinak tak100+ podle způsobu ustájení a krmení.

27.2.2019 21:20
ančovička1

XXX.XXX.220.127

Ja chovam brahmanky bílé kolumbie a loni,jako rocni,mi nesly od brezna do konce listopadu,nekvokaly..letos začala snaset jedna,mozna dvě,zatim to nesleduji,mam je mezi ostatnimi slepice,jeste jsem je neoddelila,mam jich 5 ..jsou to mazlici a se snaskou mě mile překvapily😀

Hami59

27.2.2019 23:50
Hami59

XXX.XXX.228.164

Brahmánky opravdu snášejí málo Od října do ledna od 8 slepic ani jedno vajíčko. Jsou to ale dobré kvočny. Ale pozor. Jedné kvočně se vylíhla jen 4 kuřátka (2 brahmánky 2 vlašky) Koupili jsme tedy ještě přibližně stejně stará 4 kuřátka lengornek a dali jsme je na noc pod kvočnu. Nepřijala je za své a jedno dokonce asi uklovala. Tak jsme se museli o zbylá 3 kuřátka lenghornek starat my a dávat je na noc do tepla. Kvočna brala na noc pod křídla jen ta svá, která vylíhla.

Přidejte reakci

Přidat smajlík