Husa - úmrtí

Husy landeské
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.3.2019 11:55
vasek 23

XXX.XXX.236.255

Dobrý den, v pondělí jsem si všimnul, že jedna z 2.5letých hus divně chodí(jakoby opilá). V útery zasedla na snášení a snesla vejce. Zůstala sedět na hnízdě a až dodnes se nejspíš nezvedla. Dnes se krátce prošla,vrátila na hnízdo a poté dopoledne jsem ji našel před hnízdem mrtvou-jakoby rozplaclou. Trus bílo-zelený řídký. Chci zbytek kmene odčervit Chemisolem. Neřešil někdo něco podobného,děkuji za konstruktivní odpověďi.

14.3.2019 12:33
ančovička1

XXX.XXX.220.127

Konstruktivni odpoved:odcervovat mate kazdy rok.

14.3.2019 12:43
ančovička1

XXX.XXX.220.127

..asi mate zamoreny pozemek..a hlavně nově prikoupena zvířata..

14.3.2019 13:10
vasek 23

XXX.XXX.198.75

Kmen mam 2 roky, takže dotažení s novým zvířetem vylučuji. Odcerveni jen prevence, Acidomid. Spíš mě zajímá zda to vůbec může být zacervenim.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.3.2019 13:15

Konstruktivní odpověď : bez pitvy nelze v žádném případě stanovit příčinu úhynu. Ani přibližně nebo teoreticky.

14.3.2019 13:19
ančovička1

XXX.XXX.22.60

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Konstruktivní odpověď : bez pitvy nelze v žádném případě stanovit příčinu úhynu. Ani přibližně nebo teoreticky.

😂😂😂👍

14.3.2019 14:05

pitva ti možno povie na čo umrel ten jedinec, niečo ako keby ti pitvali zomrelého príbuzného a na základe záveru pitvy liečili ostatnú rodinu. Takže zbytočne stratený čas a peniaze.

14.3.2019 15:05
vasek 23

XXX.XXX.236.255

Co zabky? Nemohlo by to byt zpusobeno tim?nikdy jsem se s nimi nesetkal,pridavam foto.

14.3.2019 16:58

pitva ti možno povie na čo umrel ten jedinec, niečo ako keby ti pitvali zomrelého príbuzného a na základe záveru pitvy liečili ostatnú rodinu. Takže zbytočne stratený čas a peniaze.

To není úplně pravda. Věřte, že kdyby pitva odhalila ebolu, tak se podle toho se zbytkem rodiny zacházet bude.

U drůbeže je mnohokrát úhyn způsobený infekcí - to vědět chcete - nebo špatným managementem nebo krmením a to taky vědět chcete, protože takové věci postihují celé hejno.

14.3.2019 17:43

To není úplně pravda. Věřte, že kdyby pitva odhalila ebolu, tak se podle toho se zbytkem rodiny zacházet bude.

U drůbeže je mnohokrát úhyn způsobený infekcí - to vědět chcete - nebo špatným managementem nebo krmením a to taky vědět chcete, protože takové věci postihují celé hejno.

z nadsázkou to pravda je, asi ako tá ebola. Ale s vetom si o tom polemizovať netrúfam. Vaše názory si vážim.

2.4.2019 07:29
scipi

XXX.XXX.168.178

vasek 23 napsal(a):
Kmen mam 2 roky, takže dotažení s novým zvířetem vylučuji. Odcerveni jen prevence, Acidomid. Spíš mě zajímá zda to vůbec může být zacervenim.

Niekedy sa stane ze nevie vytlacit vajce.potom mozu byt 2 priciny.ako sa snazi tak sa vysili a nieco jen praskne alebo vraj to vajce sa jej tam zapali upcha ju atd

Přidejte reakci

Přidat smajlík