Divoký krocan

Prodám Krůtu bronzovou - Prodám letošní krůty.Olomoucko.
500 Kč
Dobrý den, před 15 dny se mi vylíhla krůťata v líhni. V dřevěném domečku s žárovkou (na večer infražárovkou) se jim, zdá se, daří dobře. Baštěj Energys mini.
Před 3 dny se mi pod krůtou vylíhla dvě krůťata. Odebrala jsem je a jsou doma v bedně pod žárovkou, žerou, pijou, vypadají pěkně. Krůta má pod sebou další vejce, ze kterých pravděpodoně už nic nebude. Sedí v hnízdě v chlívku cca 2x3 m. Má tam krmení, vodu.
Řeším dilema, zda mám krůtě vejce sebrat a vyhnat ji na pastvu, nebo zda pod ní mám v noci strčit místo vajec její krůťata, aby si je odvodila sama. Nebo mám krůťata nechat ještě 2 dny zesílit (déle ty smraďochy doma asi chtít nebudu) a dát je ke starším.
S odchovem krůťat pod krůtou nemám zkušenost, kupovali jsme vždy 14ti denní a odchovali je ve venkovním domečku.
Jaký je prosím názor zkušenějších chovatelů, kde mají krůťata větší šanci? Najdou v chlívku krůťata žrádlo, když jim ho tam dám do misky poblíž hnízda a vodu do kloboukové napaječky pro slepice? Je půlka března, venku zima, zvládnou to? Dekuji
Krutata bych nechala pod žárovku,v teple..v chlivku vam pravděpodobně uhynou,potrebuji hodne tepla a sucho..moje kruty mivaly po 15 ti mladých a po vylihnuti jsem je davala i s krutou do kotce kralikarny,plexisklem zateplena dvířka,uvnitř žárovku,jinak by ani z pod kruty nevylezly ven ke krmeni..teplo,teplo..a to bylo jaro,květen..