Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

AdNaJa

28.3.2019 14:47
AdNaJa

XXX.XXX.33.252

Ahojte. Potrebovala by som poradiť. Máme 2 týždňové kuriatka, z našej podomácky vyrobenej liahne. Úspešnosť bola 89%. Nasadové vajíčka boli kúpené z farmy Gyron. Úhyn nemáme zatiaľ žiadny... klop klop klop.
Prvé dva týždne sme kŕmili zmesou Verse laga štart. Kúpila som bohužiaľ len 5kg vrecko, keď som chcela doobjednať ďalšie, volali mi že zmenili dodávateľa a už ho vraj nebudú naskladovať. To krmivo bolo už s antikokcidikami. Niekde som čítala vraj je dobré, niekde taketo kŕmenie neodporúčajú. Krmili sme spolu s Propoul.
No tak som objednala nové vrece od nového vyrobcu (pošlem aj obrázok) do 6teho týždňa veku. Ale je bez antikokcidik... čo ma aj teší ale mám aj obavu.
Dokúpila som AdiCox sol RF.
Moja otázka je. Môžem ho už začať podávať a ako dlho? ... a kedy vlastne? ... keďže je to prevenčny prípravok.
Propoul mám do kedy ešte dávať.
Ďakujem krásne za odpoveď. Je to náš prvý chov 🐣

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.3.2019 16:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

A kde ty kuřata máte a kolik jich máte, že se tak bojíte kokcidiózy?

Ono totiž v čistý nový odchovně začínajícího chovatele by měl být infekční tlak a tím pádem riziko nemoci velice malý.

AdNaJa

28.3.2019 21:58
AdNaJa

XXX.XXX.33.252

Mame ich zatial u nás v špajzi, v rodinnom dome. V 4tom tyzdni pôjdu do ďalšej odchovne, do hospodarskej budovy. Vedla je miestnosť kde sme uz sliepocky chovali, a budúci tyzden ideme kúpiť 18 tyždňové nosnice.
Budu teoreticky blízko seba, ale oddelené... kym nedorastú.

Přidejte reakci

Přidat smajlík