Uživatel s deaktivovaným účtem

didibakachan
napsal(a):
Dobry den, chcem sa spytat ohladom liahnutia hodvabniciek... Hned po vyliahnuti maju kuriatka cierne zobaciky a nohy? Teraz sa nam zacali liahnut hodvabnicky a zatial kuriatko prve co je ma oranzovy zobak a nohy a nejde mi to do hlavy.
Kohuta aj sliepka su cistokrvne hodvabnicky.
Ne uplne cerne, ale tmave. Bile kusy mohou mit olivove, ztmavnou. Pokud jsou oranzove, pak to s tou cistokrevnosti nebude zcela ok.
napsal(a):
Ne uplne cerne, ale tmave. Bile kusy mohou mit olivove, ztmavnou. Pokud jsou oranzove, pak to s tou cistokrevnosti nebude zcela ok.
Tu sú obaja rodičia (sliepočka je tá v strede na tej prvej fotke)

může v nich být přikřížená siamská hedvábka, třeba už před nějakou dobou.
ale klasická hedvábnička je fibromelanotická, to znamená, že má nadbytek černého pigmentu a proto prostě nemůže mít žluté běháky.
napsal(a):
může v nich být přikřížená siamská hedvábka, třeba už před nějakou dobou.
ale klasická hedvábnička je fibromelanotická, to znamená, že má nadbytek černého pigmentu a proto prostě nemůže mít žluté běháky.
Takto vyzerajú :)

To není znak nečistokrevnosti, že je některá světlá. To je vyštěpený nestandardní jedinec. Někdy se to stane. Jestli to nemá hodně kuřat, tak si nelamte hlavu.

didibakachan
napsal(a):
no práveže väčšina to má....pár je tmavých ale inak sú ostatné takéto.
Tak to mají v sobě asi vážně tu siamskou hedvábničku.

didibakachan
napsal(a):
Tu sú obaja rodičia (sliepočka je tá v strede na tej prvej fotke)
Na kohoutovi je videt cerveny hrebinek, mel by byt tmave fialovy. To muze byt znak primichani treba te siamske h., ktera ma hrebinek a laloky cervene.
napsal(a):
Na kohoutovi je videt cerveny hrebinek, mel by byt tmave fialovy. To muze byt znak primichani treba te siamske h., ktera ma hrebinek a laloky cervene.
netušila som ani že nejaká siamská hodvábníčka existuje:D som rada že som sa spýtala :)
nevadí máme z nich aj tak radosť len nás to trošku prekvapilo