Viac husi v jednom hniezde

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.4.2019 11:17
Lucyls

XXX.XXX.4.132

Dobry den,prosim o radu,tri husy mi sadli na to iste hniezdo,aj do jedneho iba znasali,bolo mi poradene ze ktora prva mam zasadne dalsie si budu nutene vytvorit nove hniezda,maju ich tam aj pripravene.dnes ma ale cakal neprijemny pohlad ako sa vsetky 3 tlacia v jednom.mate nejake rady co robit?Dakujem!

1.4.2019 20:24
152chov152

XXX.XXX.50.6

Nevim co stím ale mám to samé 2 husy sedí spolu a i houser snima sedí.Takže 3 husy na jednom hnízdě.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.4.2019 20:51

Keď sú 3 tak ich určite oddeľte, vajcia sa musia aj chladiť a myslím že ak budú sedieť 3 husi vždy nejaká ostatné na vajciach. Ako ja som mal, že dve sedeli na jednom hniezde a mali vajcia pod sebou 9 : 13 a vyliahlo sa pod nimi a spoľahlivo odvodili 21 húsat. Ale s tromi by som tom neriskoval, konečná odpoveď : ODDELIŤ

1.4.2019 21:22
Lucyls

XXX.XXX.4.132

Bola som nakoniec donutena im spravit podobne hniezda.pozrite sa sami,teraz mam6 hniezd na 3 husy,ale nechcelicbyt v rohu zjavne,tak ako to mali predtym.teraz kazda sedi ako sa povie " u seba"😀uvidime rano

1.4.2019 21:50

Toto je super, teraz bude mať každá hus svoj pokoj a bude dobre.

1.4.2019 22:03
Lucyls

XXX.XXX.4.132

Mala som to tak aj predtym,este lepsie,ale zacali mi znasat aj do vonkajsich hniezd tak som ich dala dnu, tie hniezda a to bola chyba,odvtedy mi na ne kaslali.dnes som po dvore zozberala paperie,nie pierka,a narychlo ako ich vyvrela im zbuchala dalsie2 hniezda(mali od zaciatku od nas nachystane 4) a nastlala som im falosne a sedia,hniezd uz maju 6,ale v rohu byt nechcu som si vsimla 😄🤔 nevadi sice makacka zbytocne stresy pre ne ale dufam nieco vysedia

Přidejte reakci

Přidat smajlík