dobry den,potreboval bych radu,lihnu 15 den v lihni,v navodu je jen regulace a ne zadne rady,po vzhlednuti nekterych videi rikaji dat vajicka na dolihnuti(asi odebrat rost navajicka) a zvysit vlhkost
Teplota se tam ukazuje aj vlhkost,můžu si nastavit jakou teplotu a vlhkost potrebuji,tak snad je kalibrovana
ja mam velmi podobnu, treba vybrat tie drziaky a ulozit vajicka priamo na tu sietku co tam je a nechat doliahnut. neviem ako v tej vasej liahni, ale v mojej sa nejako asi tym teplom pokryvila ta spodna cast a trochu sa kotulali vajicka a potom ked sa liahli tak spina a skrupiny padalo dole bolo trochu narocne to vycistit. a este jedna dolezita vec, pozrite si ci nemate medzeri medzi plosinou a stenami liahne, v mojej bola asi 1-2 cm (nemeral som to) ale prepadli sa mi tadial dve kuriatka dole do spodnej casti, (prezili a este stale ziju) a okrem toho ci nie je ventilator moc blizko plosiny ja som pocul u nas parkrat zvuk ako ked sa nieco dostane do ventilatora, ale nastastie ziadne kuriatko nemalo nasledky. mam pocit ze vela veci na liahniach nie je domyslenych.