Nevyklubaná kachnata

Kachny pekingské
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.5.2019 09:27
rudy13

XXX.XXX.168.199

Mám automatickou líhen ET 24 Ať to jsou kachny,krůty i slepičky,ačkoli jsou ve vajíčkách živá(na vodě se hýbou)dále se bud uhynou navyklubané,nebo se sami neproklubou.Automatické otáčení,automatické větrání,na dně líhně stále dostatek vody,ke konci i 2x deně rosím.Zdá se mi že mají málo vlhkosti proto asi zaschnou.Čím zvíšit vlhkost, někdo píše moc líhen neotvírat,jak tedy docílit větší vlhkosi ,když po celém dnu je stále voda.Máte zkušenost poradte.Díky

6.5.2019 10:52
ančovička1

XXX.XXX.220.127

Asi mate te vody moc..co říká vlhkomer, jake procento vlhkosti ukazuje při konkretnich vejcich?

6.5.2019 16:13
kastef

XXX.XXX.69.65

rudy13 napsal(a):
Mám automatickou líhen ET 24 Ať to jsou kachny,krůty i slepičky,ačkoli jsou ve vajíčkách živá(na vodě se hýbou)dále se bud uhynou navyklubané,nebo se sami neproklubou.Automatické otáčení,automatické větrání,na dně líhně stále dostatek vody,ke konci i 2x deně rosím.Zdá se mi že mají málo vlhkosti proto asi zaschnou.Čím zvíšit vlhkost, někdo píše moc líhen neotvírat,jak tedy docílit větší vlhkosi ,když po celém dnu je stále voda.Máte zkušenost poradte.Díky

máte to utopený,kor slepičí vejce,vůbec nerosím,ani nic takového

8.5.2019 08:44
rudy13

XXX.XXX.168.199

vlhkost je tam kolem 60%

Přidejte reakci

Přidat smajlík