Konzumace slepici/kohouti krve

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

ska

11.5.2019 20:52
ska

XXX.XXX.219.99

Dobry den, zaujima ma preco sa nekonzumuje krv kuriat, sliepok, kohutov. Kazdy kto o tom pise to povazuje za samozrejmost a neobtazuje sa s vysvetlovanim. Ako to bolo kedysi, ked si clovek viac vazil potravu?

ska

16.5.2019 19:08
ska

XXX.XXX.253.231

Bud sa pytam na uplnu samozrejmost, alebo to nikto nevie.

16.5.2019 20:02
vegh

XXX.XXX.57.103

ska napsal(a):
Dobry den, zaujima ma preco sa nekonzumuje krv kuriat, sliepok, kohutov. Kazdy kto o tom pise to povazuje za samozrejmost a neobtazuje sa s vysvetlovanim. Ako to bolo kedysi, ked si clovek viac vazil potravu?

My ked naraz režeme 3-4 kačky tak krv hitám a na cibulke upražime je to pohutka dnes už ani ošipaného málo kdo roby .ale velko vyroba sčoho roby krvavníčky?lebo obhodoh bežne sa predává.

ska

4.6.2019 06:42
ska

XXX.XXX.253.228

Takze podla

https://www.researchgate.net/publication/287007840_Eating_value_of_chicken_blood

je tato krv kvalitna, nieco medzi prasacou a hovadzou.

Podla cinanov je pokrm z nej liecivy na pluca.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.6.2019 07:24

ska napsal(a):
Takze podla

https://www.researchgate.net/publication/287007840_Eating_value_of_chicken_blood

je tato krv kvalitna, nieco medzi prasacou a hovadzou.

Podla cinanov je pokrm z nej liecivy na pluca.

A podle číňanů taky nosorožčí rok podporuje potenci......

4.6.2019 15:39

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A podle číňanů taky nosorožčí rok podporuje potenci......

Proč za tímto účelem zabíjet nosorožce. Nebo jim odstraňovat roh.
Toto (nejen) z mé zkušenosti dokážou křepelčí vejce . Pánové, kteří mají obtíže, nepochybí pojídáním křepelčích vajec.

4.6.2019 23:01

Proč za tímto účelem zabíjet nosorožce. Nebo jim odstraňovat roh.
Toto (nejen) z mé zkušenosti dokážou křepelčí vejce . Pánové, kteří mají obtíže, nepochybí pojídáním křepelčích vajec.

A ve vašem věku je to skutečně těmi křepelčími vejci?...,

5.6.2019 06:20

A ve vašem věku je to skutečně těmi křepelčími vejci?...,

Jo, než jsem je začal, tak to nebyla sláva. Už po třech dnech od první konzumace křepelčích vajec šel vidět rozdíl. A teď mi došly, moje nenesou, musím zas nakoupit v Přerově.
Ale proč to řeším, ono se neví, jestli zrovna jeden z účinků budu někdy vůbec potřebovat.
Ale žrát je nepřestanu, pokud budou-minimálně z toho důvodu, že jsou chutná a zdravá i na srdce (i když to mám taky v pohodě).

5.6.2019 08:28
Jamro

XXX.XXX.59.112

U nas v rodine to zostalo po babke, ona ju vzdy spracovala. Ked zarezavame hydinu, krv chytame do hrnceka na natrhane rozky. Jed su rozky napite krvou oprazime na cibulke. Samozrejme dochutime solou a korenim.
Je to pochutka, nezostane ani omrvinka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík