Jak vyrobit líheň

Křepelky anglicke
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.5.2019 21:06
Vlada98

XXX.XXX.168.205

Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti z výrobou domácí líhně.A taky co budu potřebovat.Lihl bych křepelky a slepičky.stací mi malá na pár vajec.Za každou radu budu rád děkuju.

11.5.2019 23:09
asitakhle

XXX.XXX.255.22

Napište mě na: k.jirik@atlas.cz
Mohu nejen poradit ,ale zaslat návod a veškeré potřebné komponenty na výrobu líhně ,která opravdu funguje a je osvědčena několil let.Nerizkujte zakoupením rádoby líní z číny ale dejte na jistotu .

Lukáš99

11.5.2019 23:17
Lukáš99

XXX.XXX.243.131

Vlada98 napsal(a):
Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti z výrobou domácí líhně.A taky co budu potřebovat.Lihl bych křepelky a slepičky.stací mi malá na pár vajec.Za každou radu budu rád děkuju.

Vyrobit líheň není moc složité. Já si koupil termostat a vlhkomer dohromady asi za 5oo, - udělal krabici z OSB desek a okolo Polistiren na zateplení. Do dvířek jsem dal sklo, to ale není potřeba jen jsme chtěli koukat až se budou kuřata líhnout. Na Termostat jsem napojil žárovku a nastavil teploty. Vejce jsem pokládal na rošt udělaný z latěk a perlinky. A pod roštem voda , 2x větrák z PC který jsem napojil na nabíječku od mobilu ale jen proto že jsem neměl 12v trafo :)

11.5.2019 23:43
Asimave

XXX.XXX.152.65

Dobrý den prosím mohu také poprosit o návod.dekuji

11.5.2019 23:45
asitakhle

XXX.XXX.255.22

Asimave napsal(a):
Dobrý den prosím mohu také poprosit o návod.dekuji

Jo Napište mě na: k.jirik@atlas.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík