Kohout bojového plemena

Malajky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.5.2019 20:57
ijm3

XXX.XXX.220.28

Můžu pořídit slepicim bojové plemeno kohouta.Lépe je ochrání nebo je to blbost.

13.5.2019 21:21
ančovička1

XXX.XXX.49.123

Prvne bych si o bojovych plemenech neco přečetla...

14.5.2019 16:40
152chov152

XXX.XXX.50.5

Brojleři sotva běhají lepší bude nějake lechčí plemeni nebo kříženec přeba Vlašáka nebo proste neco jineho ale brojlera bich si do svého chovu nikdy nedal.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.5.2019 16:47

152chov152 napsal(a):
Brojleři sotva běhají lepší bude nějake lechčí plemeni nebo kříženec přeba Vlašáka nebo proste neco jineho ale brojlera bich si do svého chovu nikdy nedal.

brojler má s bojovnicemi společné jen to, že otcovské linie před mnoha a mnoha slepičími generacemi byli indickou bojovnicí. nebo lépe řečeno indická bojovnice současnosti má společného předka s otcovskými liniemi brojlerů.

14.5.2019 22:11

Bojoví kohouti bývají k lidem krotcí a hodní. Jestli budou chránit slepice, to nemohu vědět. Ale pokud si koupíte agresivního vlašáka nebo leghorna od někoho, kdo ho už chtěl kvůli tomu zaříznout, tak tento požadavek splní.
Nebo si pořiďte housera. Jedni z nejlepších hlídačů jsou pomořanské.

15.5.2019 08:48
petan83

XXX.XXX.66.119

Reknu vam to takhle, ja mam cemanskyho kohouta (je razen mezi lehka boj.plemena) a nemuzu se k nemu otocit zady, okamzite utoci. Dnes rano jsem ho musel 3x pretahnout klackem a ani to ho neodradilo od dalsiho utoku, vcera jsem si klacek nevzal a musel jsem ho nakopnout, vede dost vytrvaly a razantni utok. Slepice chrani vytecne. Mel jsem je predtim dohromady s perlickami a chranil je i pred perlaky, denodenni souboje byly na programu dne. Otazka jestli tohle chcete aby napadal i vas? Me to obtezuje a deti tam uz nesmi chodit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík