Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.5.2019 19:12
Vlada98

XXX.XXX.168.205

Zdravím přivezl jsem si křepelky staré 6.tydnů a přesunul je z ven (chovatel je měl ve vnitřním prostoru)za jak dlouho začnou nést venku už jsou cca 5 dní.A taky bych chtěl poslat fotku křepelky která je na počátku snášky jestli se podobá mím.

Všem moc děkuji za každou odpověď budu určitě rád.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.5.2019 20:38

Ja som si tento rok tiež kúpil VRAJ 6-týždňové prepelice, ale boli strašne malé a začali niesť až keď mali 14 týždňov, keďže prepelice začínajú niesť v 7-8 týždni, tak som zistil, že ma dotyčný pán chovateľ oklamal.

14.5.2019 21:38
Vlada98

XXX.XXX.168.205

Mohl by jste mi poslat nějakou fotku jak asi vypadaly.

14.5.2019 22:34

Keď ich ku mne priniesol ešte nemali operené krídla zospodu

15.5.2019 08:18
jo012810

XXX.XXX.101.35

Vlada98 napsal(a):
Zdravím přivezl jsem si křepelky staré 6.tydnů a přesunul je z ven (chovatel je měl ve vnitřním prostoru)za jak dlouho začnou nést venku už jsou cca 5 dní.A taky bych chtěl poslat fotku křepelky která je na počátku snášky jestli se podobá mím.

Všem moc děkuji za každou odpověď budu určitě rád.

Křepelka japonská je hodně citlivá na změny v ustájení, délce dne a krmivu. Teplota by se měla pohybovat ideálně někde kolem +18°C. U mne kolísá od +12°C )v nejkrutějších mrazech) do +22°C při velkých horkách. Mám uměle nastavený režim osvětlení od 5 do 22 hodin a dospělce krmím stále stejnou směsí pro nosnice od stejného výrobce. Mají přístup k písku a k vodě non stop. Takže mi začínají snášet od 6 týdne(jedinci) v 8 týdnech je již 80% snáška. Vrchol snášky kolem 8. měsíce stáří. Takže pokud jste pořídil křepelky a změnil jim podmínky, přesunutí ven, začnou snášet až se oteplí, pokud budete ostatní parametry držet, jako konstantní.

Přidejte reakci

Přidat smajlík