Dobrý den, poradíte mi prosím? Je krmivo Kachna Maxi od Energysu vyrobeno z GMO plodin? Je na trhu nejaká krmna směs pro housata od 3. týdne stáří, která nema GMO? A ještě jeden dotaz. Pokud si koupím od nějakého hospodáře třeba kukuřici, jakou mám jistotu že není GMO. Můžou se u nás takové plodiny pěstovat, a pokud ne, podvádí se? Děkuji velice za váš názor. P.S. Nemáme moc prostoru na uskladnění, proto hledám krmnou směs, která bude vyhovovat, jak mně, tak housatům.
Lenka000
napsal(a):
Dobrý den, poradíte mi prosím? Je krmivo Kachna Maxi od Energysu vyrobeno z GMO plodin? Je na trhu nejaká krmna směs pro housata od 3. týdne stáří, která nema GMO? A ještě jeden dotaz. Pokud si koupím od nějakého hospodáře třeba kukuřici, jakou mám jistotu že není GMO. Můžou se u nás takové plodiny pěstovat, a pokud ne, podvádí se? Děkuji velice za váš názor. P.S. Nemáme moc prostoru na uskladnění, proto hledám krmnou směs, která bude vyhovovat, jak mně, tak housatům.
Nevím odkud jste ale VKS Pohledští Dvořáci míchají všechny směsí GMO free
petan83
napsal(a):
Vsechno je GMO. Stajne jako neexistuje BIO, vsechno je podvod
V cem presne mate problem s GMO plodinami? Chutna pak drubez jinak nebo roste rychleji?
Taky nechápu tuto hysterii kolem GMO plodin.Začalo to v německých mlékárnách a teď je toho plná EU Ale argentinské hovězí kde se nedá dohledat původ a ani nevíte čím bylo krmené nebo čínského králíka z Makra lidé kupují jak zběsilí
Lenka000
napsal(a):
Dekuji uzivatelum Jananov a Jardavel za jejich odpoved a pomoc.
Ostatnim doporucuji zalozit si vlastni vlakno,ale predtim si nastudovat problematiku kolem GMO a transgenoze. A taky nejakou problematiku ze socialni psychologie-respektovat a byt respektovan.
Samozdrejme vas respektuji. Vim jaka je problematika GMO, ale zase taky vim jaka je problematika bez GMO, tj nasobne vetsi mnozstvi pouziti pesticidu, takze tezko rict co je vetsi zlo. Jestli chcete krmit svou drubez smesi bez GMO je to jen vase vec, ale problem to stejne neresi,pokud nakupujete i maso z obchodu, tam se tomu zrejme nevyhnete.