Uživatel s deaktivovaným účtem

Asimave
napsal(a):
Dobrý den prosím o radu, něco mi zakouslo kachnu, která seděla na vejcích,co teď s vejci - mohu je rozdělit mezi ostatní kachny, které také sedí na vejcích, přijmou je?měli by se klubat do 14dni .předem děkuji líheň nemám
Nic jineho vam ostatne nezbyva. Hlavne zabezpecit zbyle kachny.
MišaH.

XXX.XXX.155.99
Asimave
napsal(a):
Dobrý den prosím o radu, něco mi zakouslo kachnu, která seděla na vejcích,co teď s vejci - mohu je rozdělit mezi ostatní kachny, které také sedí na vejcích, přijmou je?měli by se klubat do 14dni .předem děkuji líheň nemám
Ostatní kachny je přijmou, problém ale bude, pokud budete mít pod kachnou dvě várky s jiným termínem líhnutí - po vylíhnutí první várky Vám kachna z hnízda sleze, musíte to časově dobře rozplánovat popř. dříve vylíhlá odebrat zajistit umělý odchov.
Asimave
napsal(a):
Děkuji vám, zasedla stejně .
Když vam kacenky zasedly stejně,tak neni problém..ja neco podobného právě řeším s rousnymi milflerkami..postupně mi zasedly tři slepicky,vajocka byla různě nasezena,podle toho,jak jsme zapomeli sbirat😁..po prosviceni jsem všechna různě oplozena nechala pod kvocnou,potom zasedla druha,treti..teď mám v kuchyni 8 dvou a jednodennich kuratek,2 se vylihla dneska..zbylá vajicka jsou take živá,asi 5,tak je rozdělim dvěma kvocnam..až zitra..a kvocne všechna kuřatka vrátím😁🌞🐣🐣🐣
Prosvěcovala jsem přes stolní lampičku. Z kartonové krabice jsem jsem kus uřízla, aby to zakrylo celou lampičku. Do prostřed kartonu otvor, aby se do něho mohlo položit vejce, ale nepropadlo. Prosvěcovala jsem večer. Pak jsem zhasla světlo a ve tmě jsem prosvěcovala a šlo to. Sice se dají koupit různé pomůcky, ale pokud toho člověk nelíhne moc, tak to stačí. Karton se vyhodí a příští rok si vystřihnu další. Při mé skleroze bych nevěděla kam jsem si prosvědcovadlo uložila.....
Uživatel s deaktivovaným účtem

přezdívka
napsal(a):
Prosvěcovala jsem přes stolní lampičku. Z kartonové krabice jsem jsem kus uřízla, aby to zakrylo celou lampičku. Do prostřed kartonu otvor, aby se do něho mohlo položit vejce, ale nepropadlo. Prosvěcovala jsem večer. Pak jsem zhasla světlo a ve tmě jsem prosvěcovala a šlo to. Sice se dají koupit různé pomůcky, ale pokud toho člověk nelíhne moc, tak to stačí. Karton se vyhodí a příští rok si vystřihnu další. Při mé skleroze bych nevěděla kam jsem si prosvědcovadlo uložila.....
a stačí i rolička od toaleťáku, do které z jednoho konce dáte baterku a z druhého vejce