Uživatel s deaktivovaným účtem

Proleze v pohodě
Lepší zabezpečit důkladně. Když dáte tu kari siť dvojmo a posunete o kus, tak trochu oka zmenšíte, ale jsou i menší predátoři. Kdysi jako holka jsem viděla psa velikosti ohaře, jak se protáhl otvorem pro slepice cca 15 x 20 cm úplně bez problémů tam a zase zpět. I kdyby se už pak liška nedostala ven, tak vám slepice pozabíjí než přijdete. Tady je pár videí, co "noční lovci" dovedou : https://www.youtube.com/watch?v=csMeNvmWD6g
Právě, že už mi 2 holky odnesla, teď je na noc zavírám,ale mám je 15km od domu, u koní, tak je pro mě celkem náročné 2x denně dojíždět.. Mám pletivo, dole po 1. nájezdu jsem natáhla hned pár cm nad zemí a poté další 3 řady el. ohradníku, no a zase pro změnu to vzala přes plot 😒. Síť mi přijde nic moc, mohla by skočit do ní a prokousat, tak mě napadla kari, ale tam jsou ta oka 10x10cm, tak váhám.. Dávat další vrstvu, to už by bylo finančně trochu moc..

IvaT
napsal(a):
Víte z vlastní zkušenosti, nebo nějaký odkaz na info? Lišče asi ano, ale i dospělá liška?
překvapí vás. nemile.
možná bude mít problém proskočit pak zpátky, ale že neproteče dovnitř bych si nemyslela.

Proteče i ven, jenom slepice se ji blbě protahuje. Měl jsem kari síť víc než dva roky a nic, až jednou...všechno zakousala a nechala ležet.Pár jich bylo narvaných v okách, ale nedostala je ven. Tak se nažrala a za dva dny přišla zas, Tentokrát už do sklopce. S kunou je to to samý, kam prostrčí hlavu, tam i projde

Jsou to sviňky malý zrzavý
A co takhle tesne nad plot natahnout 2-3 rady elek.ohradniku po pěti centimetrech. Na lisku by asi fungoval i ziletkovy drat ale na kunu asi ne. Pletivo jsem chtel kdysi taky dat shora ale problem bude v zime snih, budete muset udelat asi nejakou konstrukci ale jak je zmineno vyse, pletivem 4,5x4,5 kuna proleze, takze pak uz jedine volierove pletivo.