Zájem o kuřátka Brahmánka a kříženci Australka x Wyandotka

Australky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.6.2019 20:17
kastef

XXX.XXX.69.65

Nemá někdo zájem o kuřátka stará 6týdnů,asi to budou převážně kohoutci na vykrmení.Do slušných podmínek,jsou opravdu krásní,odchovaní na kvalitním krmení.
Bohužel výroba dalšího výběhu stagnuje a mám doma ještě mladší kuřátka,tak se musím s něčím rozloučit.Nechám si z těch starších jen ty z koupených vajec tj bílé kolumbijské,,tmavo modré a dvě australata.Ostatní,tj Brahmy černé,světlemodré a kříženci australek plus australky jsou k mání.Asi 12-14ks.

Kdyby někdo chtěl,mohu uvolnit i pár kuřátek křížence Plymutka ,Araukana,prostě barevná směs staré necelé 3 týdny.

5.6.2019 06:24
paskov244

XXX.XXX.200.184

O čem chcete diskutovat ??? Inzerce je jinde .

5.6.2019 21:17
kastef

XXX.XXX.69.65

třebas proto,že tu mám na diskuzi spoustu známých,kteří sice nic aktuálně neshánějí,proto inzerci ani nečtou,ale někdy pomůže náhoda,někdo si vzpomene,že by třebas chtěl,nebo ví o někom....radši bych prodala někomu koho znám,nebo vím,že má zkušenosti.S prodejem kuřat mám nedobré zkušenosti z dřívějška.
Přes diskuzi už sem sehnala spoustu výměn chovných zvířat,vyměnila násadová vejce,a ještě získala nové kamarády a známé.Prodej není za každou cenu,abych se zbavila.

Přidejte reakci

Přidat smajlík