Skrizena farba paduanok

Paduánky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.6.2019 11:57
didibakachan

XXX.XXX.193.232

Dobry den, chcem sa spytat len zo zvedavosti... Ak skrizim 2 rozne farby paduanky aka farba mi z toho vznikne? Pozerala som sa na internete ale nic take som nenasla tak by ma zaujimalo ci sa vyliahnu kuriatka mix farbieb alebo proste len 2 rozdielnych po rodicoch.
Dakujem

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.6.2019 12:12

Ale to záleží přece na tom, jaké dvě různé barvy :D

5.6.2019 12:54
didibakachan

XXX.XXX.193.232

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ale to záleží přece na tom, jaké dvě různé barvy :D

To mi je jasne :D hovorim teraz vseobecne ze asi ako vyzera skrizena paduanka s 2 farbami to je jedno akymi :D

5.6.2019 13:06

didibakachan napsal(a):
To mi je jasne :D hovorim teraz vseobecne ze asi ako vyzera skrizena paduanka s 2 farbami to je jedno akymi :D

Ale právě všeobecně se to vůbec nedá brát :D

Záleží prostě na těch dvou barvách a někdy dokonce i záleží na tom, jaká barva je otec a jaká je matka

Ono totiž blik, genetika. Výsledná barva kuřat vzniká z genů rodičů a geny rodičů jsou různé podle toho, jakou mají barvu.

5.6.2019 13:54
didibakachan

XXX.XXX.193.232

Ano ja rozumiem co sa snazite povedat :D ale hovorim ze nepotrebujem konkretne 2 farby vediet... Len ma zaujimalo co by vzniklo napr kombinaciou cierno bielej a zlatej :D alebo kludne zlatej a inej ide mi cisto o zvedavost co moze z 2 roznych farbieb vzniknut aka kombinacia :D

5.6.2019 14:14

didibakachan napsal(a):
Ano ja rozumiem co sa snazite povedat :D ale hovorim ze nepotrebujem konkretne 2 farby vediet... Len ma zaujimalo co by vzniklo napr kombinaciou cierno bielej a zlatej :D alebo kludne zlatej a inej ide mi cisto o zvedavost co moze z 2 roznych farbieb vzniknut aka kombinacia :D

no jo, jenže ono je to složitý a opravdu záleží na těch konkrétních barvách

zrovna zlatá a stříbrná černě lemovaná závisí i na tom pohlaví. stříbrný kohout na zlaté slepice dá stříbrné slepice a nestandardní zažloutlé stříbrné kohouty, zlatý kohout na stříbrné slepice dá zlaté slepice a zažloutlé stříbrné kohouty

zlaté zvíře s bíle plavým lemovaným dá všechny kuřata bíle plavě lemované, se stříbrně lemovaným asi víceméně bílé

a s plnobarevným se může stát leccos, tam nevidíte

5.6.2019 15:22

didibakachan napsal(a):

Jenže ono to prostě nefunguje tak, jako když smícháte dvě barvy z vodovek/pastelek. proto máte fundovanou odpověď od Bodlinky, že bez určení přesné kombinace barev odpověď nedostanete. prostě nelze říci, že půlka kuřat bude po otci, půlka barevně po matce, nebo to bude mix barev otce a matky, nebo jen v barvě po otci, nebo jen v barvě po matce. Tedy zjednodušeně, např. (!) že černá a bílá dají černobílou, šedivou, nebo černou nebo jen bílou

Přidejte reakci

Přidat smajlík