Dobry den, samičky od křepelky japonské mi dělají hnízda a zasedaj na vajícka . Všude se píše že neseděj že šlechtěnim se to potlačilo ale oni fakt sedí vajíčka jim zatim kradem nechcem aby je měli zbytečně jsou zatim bez samečka ,tak se chci zeptat jestli má cenu zkusit pořídit samce 🤔
Mohlo by to stat za pokus ? Našla jsem jen jednu stránku že je pár případů že zasedli ale nevim jestli tomu věřit 🙃 Děkuju za rady 🙂
Uživatel s deaktivovaným účtem

Vejce sežeňte co nejrychleji, jestli už sedí, tak při přidání vajec moc pozdě mohou slézt předčasně, protože strávily na hnízdě dost času.
Koupil bych od Vás takovou samičku křepelky do chovu, dám i 200 Kč . Pokud nejste z druhého konce republiky, já jsem z Olomouckého kraje.
J.E.
napsal(a):
Vejce sežeňte co nejrychleji, jestli už sedí, tak při přidání vajec moc pozdě mohou slézt předčasně, protože strávily na hnízdě dost času.
Koupil bych od Vás takovou samičku křepelky do chovu, dám i 200 Kč . Pokud nejste z druhého konce republiky, já jsem z Olomouckého kraje.
J.E.
Tu bych jen tak nedala je to muj první chov první vylíhlí a i kdyby nenesli vejce tak by jsem je měla na dožití 😆

Mimimi
napsal(a):
Tu bych jen tak nedala je to muj první chov první vylíhlí a i kdyby nenesli vejce tak by jsem je měla na dožití 😆
Vidíte, já to mám s křepelkami podobné, taky bych je nezlikvidoval, i kdyby byly na nic.
Tak ať se daří a hlavně v tom líhnutí.