Křepelka japonska zaseda na vejce

Křepelky japonské nosné (kř JPN)
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.6.2019 17:41
Mimimi

XXX.XXX.247.175

Dobry den, samičky od křepelky japonské mi dělají hnízda a zasedaj na vajícka . Všude se píše že neseděj že šlechtěnim se to potlačilo ale oni fakt sedí vajíčka jim zatim kradem nechcem aby je měli zbytečně jsou zatim bez samečka ,tak se chci zeptat jestli má cenu zkusit pořídit samce 🤔
Mohlo by to stat za pokus ? Našla jsem jen jednu stránku že je pár případů že zasedli ale nevim jestli tomu věřit 🙃 Děkuju za rady 🙂

6.6.2019 18:35
přezdívka

XXX.XXX.105.195

Kupte si násadová vejce a vyzkoušejte to. To je nejrychlejší způsob jak to zjistit. Pokud nemáte samečka, tak by po jeho zařazení k hejnu mohl nastat pěkný zmatek a vejce by třeba rozbily.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.6.2019 03:48

Vejce sežeňte co nejrychleji, jestli už sedí, tak při přidání vajec moc pozdě mohou slézt předčasně, protože strávily na hnízdě dost času.
Koupil bych od Vás takovou samičku křepelky do chovu, dám i 200 Kč . Pokud nejste z druhého konce republiky, já jsem z Olomouckého kraje.
J.E.

8.6.2019 21:39
Mimimi

XXX.XXX.155.168

Jojo zkusím samečka jsem dala pryč protože útočil na slepičky každej den jsem měla nějakou se skalpovanou hlavou již mam nového od znamí a asi se jim zamlouvá necham je pár dní poté by jsem tu slepicku oddělila jen pletivem aby měla klid a strčila by jsem jí vajíčka

8.6.2019 21:41
Mimimi

XXX.XXX.155.168

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Vejce sežeňte co nejrychleji, jestli už sedí, tak při přidání vajec moc pozdě mohou slézt předčasně, protože strávily na hnízdě dost času.
Koupil bych od Vás takovou samičku křepelky do chovu, dám i 200 Kč . Pokud nejste z druhého konce republiky, já jsem z Olomouckého kraje.
J.E.

Tu bych jen tak nedala je to muj první chov první vylíhlí a i kdyby nenesli vejce tak by jsem je měla na dožití 😆

8.6.2019 22:41

Mimimi napsal(a):
Tu bych jen tak nedala je to muj první chov první vylíhlí a i kdyby nenesli vejce tak by jsem je měla na dožití 😆

Vidíte, já to mám s křepelkami podobné, taky bych je nezlikvidoval, i kdyby byly na nic.
Tak ať se daří a hlavně v tom líhnutí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík