Kuřátka faverolek

Faverolky německé
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.6.2019 17:19
Patrik.01

XXX.XXX.55.228

Dobrý den, chci se zeptat na kuřátka faverolek. Některé jsou větší a mají menší letky a žlutší peří. Jiné jsou menší, ale letky znatelně větší, ale jenom lehce žluté zbarvení. Je to pohlavní dimorfismus mezi slepičkou a kohoutkem?

13.6.2019 19:03
Patrik.01

XXX.XXX.13.130

Nikdo neporadí?

14.6.2019 10:45
frikmon

XXX.XXX.132.73

Patriku nevím jestli mají faverolky gen rychlého opeřování kdy slepice rychleji opeřují kdy by znamenalo že ty s delšíma letkama jsou slepičky. Každopádně u faverolek myslím bude pohlavní dimorfismus vidět brzo když začnou opeřovat prsa, slepicím lososově kohoutkům černě(z prvu černobíle). Pak klasika peří v sedlovém a krčním závěsu a červenající hřebínky kohoutů. Je to plemeno které mě celý život míjí a na živo jsem ho snad ani neviděl nebo si to nepamatuju-nějaká výstava určitě prezentovala. Takže ať poradí zkušenější a více vědící

15.6.2019 20:36
kačíkačka

XXX.XXX.48.139

Patrik.01 napsal(a):
Dobrý den, chci se zeptat na kuřátka faverolek. Některé jsou větší a mají menší letky a žlutší peří. Jiné jsou menší, ale letky znatelně větší, ale jenom lehce žluté zbarvení. Je to pohlavní dimorfismus mezi slepičkou a kohoutkem?

zdravím, faverolky jsem měla a poznáte je jednoduše, kohoutkům začne na ramínkách růst tmavé peří. Ať mají letky jaké chtějí, toto je nejlepší rozlišení pohlaví. Budete si muset ještě chvilku počkat

16.6.2019 22:07
Patrik.01

XXX.XXX.13.219

Děkuji, za cenné rady. Koupili jsme je jako třídenní a na netu stálo, že v týdnu lze rozpoznat pohlaví. Tak jsem něco nafotil a zkusil jsem to. Dnes jim jsou 2 týdny tak uvidím.

2.8.2019 14:30
Patrik.01

XXX.XXX.42.80

Dobrý den, "kuřákům", budou 2 měsíce a už mám dlouho jasno jak na tom jsem.. Mám 6 kohoutků s 4 slípek, ale co mě udivuje je variabilita mezi kohoutky, sami se podívejte. Myslíte že jsou křížení nebo se teprve vybarví? Všichni mají 5 prstů na každé nože a jsou hezký oddělený od sebe. Rousy a vousy taky rostou. Jeden má fialové odlesky na sedlovém závěsu. Díky za rady.

2.8.2019 21:56
Patrik.01

XXX.XXX.13.63

Prosím o radu.. Nebude dlouho trvat a 5 jich pomaže do světa..

Přidejte reakci

Přidat smajlík