Barneveldky

Barneveldky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.7.2019 13:28

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či tu niekto nechová Barneveldky dvojlemované? Toto plemeno sa mi veľmi páči ale neviem zohnať kuriatka, viem, že je to málo rozšírené plemeno ako v ČR tak aj v SR. Ale ak by niekto mal na predaj s radosťou by som zobral....ďakujem

1.7.2019 16:24
keckas

XXX.XXX.219.213

Pokud stojíte o nasadová vejce, můžu z vlastni zkušenosti doporučit buď www.ursteirerhof.at nebo huehnernest.at. Osobně je mi první prodejce sympatičtější, druhý den po odeslání jsem měla vejce doma, druhý posílá s jistotou do ČR i SR.

1.7.2019 16:59

keckas napsal(a):
Pokud stojíte o nasadová vejce, můžu z vlastni zkušenosti doporučit buď www.ursteirerhof.at nebo huehnernest.at. Osobně je mi první prodejce sympatičtější, druhý den po odeslání jsem měla vejce doma, druhý posílá s jistotou do ČR i SR.

Žiaľ neviem po nemecky ani po anglicky ... Nemá niekto už vyliahnuté?

6.7.2019 13:50
peter z bratislavy

XXX.XXX.225.243

Chovám veľké strieborné barneveldky d.l. a práve chovateľ z Rakúska (Johannes Janus) ich má tiež odo mňa. Aj teraz kúpil cely vlaňajší chovný kmeň. Mám síce naliahnuté, ale už mám len nakrúžkované mládky do chovu

6.7.2019 14:24
keckas

XXX.XXX.219.213

Takže když si u nás objednám nasadová vejce, budou mít slovensky rodokmen. Johannes Janus je ten s webovkou huehnernest.at. Jak je svet malý :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík