Kohoutek nebo slepička

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.8.2019 18:07
Lenka72

XXX.XXX.79.216

Hezký podvečer, dokáže mi někdo poradit jestli mám mezi kuřaty nějakou slepičku? Pořád je pozoruji,ale nedokážu to rozeznat. A vyfotit je pohromadě je taky pěkný oříšek.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.8.2019 20:20
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jednoduchá rada, kohouti mají v sedlovém závěsu (peří na rozhraní zad a ocasu) peří do špičky, slepičky do kulata. Tato disuze se tu již vedla, když ji najdete, jsou tam i fotky. Bílý kus tipuji na kohouta.

4.8.2019 09:04
kastef

XXX.XXX.69.65

no mě letos moje kuřata taky pěkně potrápily-u Australek tam to je jasné,hodně brzy už u kuřat je vidět,co bude kuřice a co kohout.
Pak tu mám pár Brahmánek,tak někde vím už od 6 týdnů co je co,ale mám tu dva kousky,co fakt nevím,myslela sem,že to sou kohoutci,už od mala,ale ted už jak to tak prohlížím,no ještě se mi to nestalo,abych takhle pozdě nepoznala ,spíš ještě chodívám určovat známým.A to mají už 15 týdnů.
O křížencích araukan,tak tam to samo,ty na kterých je té araukaní krve hodně,a nebo jsou 100%,tam je to jasné,ale mám tu jednu pipku nebo pipináka,co fakt nevím-považovala sem to za kohoutka.Ono je to kříženec už kdečeho,ono je to odmala hodně červené na hřebínku a v okolí očí-má to málo opeřený obličej,tak prostě sem to považovala za kohoutka,no.Ale je to evidentně pipina.
Tak nakonec tam těch slepiček mám víc,než sem čekala...

4.8.2019 12:26
Lenka72

XXX.XXX.79.216

Tak to máte dobrý. Já mám kuřata poprvé a nastudovala jsem si znaky podle kterých bych měla poznat co je co. Ale čím víc na ty moje pipky koukám tím míň jsem si jistá, že to rozeznam. Kuřata mají 7 týdnů tak ještě počkám a pak uvidím.

4.8.2019 12:33
ančovička1

XXX.XXX.9.141

Lenka72 napsal(a):
Tak to máte dobrý. Já mám kuřata poprvé a nastudovala jsem si znaky podle kterých bych měla poznat co je co. Ale čím víc na ty moje pipky koukám tím míň jsem si jistá, že to rozeznam. Kuřata mají 7 týdnů tak ještě počkám a pak uvidím.

Už by to poznat šlo,ale jsou špatně nafocene..kolik jich máte?..co je dobre vidět,tmavší červený kohout,bílý kohout..černá slepicka,ty světlé zády,asi také slepičky..zezadu těžko poznat..tak se nechte překvapit,za chvili kohouti začnou kokrhat😁

4.8.2019 12:35
spisak35

XXX.XXX.93.28

1. fotka- biely kohut, čierna sliepočka
2.fotka - tá hnedá by mohla byť sliepočka, ale je to zle vyfotené, ale tak sa mi zdá aspon
3.fotka - červený kohutik
4.fotka - vzdadu ten jarobato-hnedý- kohutik, uplne vpredu pri pletive - červený kohutik, jarabatá asi sliepočka, tá bielo hnedá by mohla byť sliepočka, ale je to zle vyfotené

- ak urobíte fotky, kde bude lepšie vidno ich hlavy, tak poradím lepšie
Pekný den želám.

4.8.2019 12:47
Lenka72

XXX.XXX.79.216

Děkuji mám jich 15 zkusím je lépe vyfotit, ale jsou strašně zvědavý 😀

4.8.2019 12:48
Lenka72

XXX.XXX.79.216

Moc děkuji vyzkouším udělat lepší fotky, ale moc nepostoji jsou strašně zvědavý 😀

4.8.2019 14:14
Lenka72

XXX.XXX.79.216

Tak jsem se snažila něco vyfotit ale je to boj. Myslím si že to prvni šedé kuře je kohout

5.8.2019 06:58
spisak35

XXX.XXX.93.28

Zdravím...tak poďme na to

1.foto- šedý- kohút
2.foto- celkom vpredu kohútik, ostatné 5 by mali byť sliepočky
3.foto- čierna a jarabatá -sliepočky, šedý - kohutik
4.foto- hnedá sliepočka, biela čo sedí tiež sliepočka
5.foto- biela sliepočka
6.foto- vpredu dvaja červení kohuti, aj ten šedý kohut, pri kurníku červená sliepočka, a to bieločervené by mohla byť sliepočka, ale može to byť aj kohutik...
7.foto- šedý kohutik, asi sliepočka to bielo červené, uvidíte neskôr ešte

5.8.2019 07:59
Lenka72

XXX.XXX.40.5

Moc děkuji za ochotu a přeji hezký den. Jsem ráda že tak nějaká slepička bude

Přidejte reakci

Přidat smajlík