Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.8.2019 07:48
milos.m

XXX.XXX.252.205

kdo mě poradí jak sexovat japonské křepelky

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.8.2019 09:34

Přírodní slepice má v měsíci kropenatá prsa, kohout je mění na lososovou barvu. U zlaté barvy-kohout má zlatá prsa, hnědou hlavu. Slepička má prsa kropenatá.
Tak a teď jak to dělat u těch mahagonových, bílých aj. Musíte rozhrnout kloaku (směrem nahoru k ocasu), kohoutek vypustí trochu pěny. Musíte v tom získat praxi. Co se týče stáří, tak už ta zvířata musí být dospívající. Já jsem to u masných křepelek poznal na 100% až v 8 týdnech.
Pokud budete chtít křepelky množit za účelem prodeje těch atraktivních rázů, tak Vás zklamu, budete je hold muset držet déle, než to poznáte. Přírodní nebo zlaté můžete po měsíci už prodat jako to co je.

13.8.2019 21:33
Jarda83

XXX.XXX.168.205

Mírně zmáčknout kloakou a 100% u kohouta bílá pěna u slípky ne

13.8.2019 21:42

Jarda83 napsal(a):
Mírně zmáčknout kloakou a 100% u kohouta bílá pěna u slípky ne

U dospělých je to samozřejmě spolehlivé.
Já jenom že jsem už 2x koupil 100% vymačkanou slepici v atraktivní mutaci. A byl to samozřejmě v obou případech kohout, neboť oba prodejci skutečně mysleli, že v měsíci to takto pozná. Tak proto varuju, pozor na věk křepelek při třízení. Musí být starší 6ti, u masných raději 8mi týdnů.

17.8.2019 13:46
Jarda83

XXX.XXX.168.205

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
U dospělých je to samozřejmě spolehlivé.
Já jenom že jsem už 2x koupil 100% vymačkanou slepici v atraktivní mutaci. A byl to samozřejmě v obou případech kohout, neboť oba prodejci skutečně mysleli, že v měsíci to takto pozná. Tak proto varuju, pozor na věk křepelek při třízení. Musí být starší 6ti, u masných raději 8mi týdnů.

To je jisté

Přidejte reakci

Přidat smajlík