Slepičky hedvábniček zdrobnělých

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Alecra

30.8.2019 15:48
Alecra

XXX.XXX.244.132

Dobrý den,
chtěla jsem si pořídit celkem1 kohoutka a 3 slepičky hedvábniček. (kapacita kurniku je 6 ks) Od kamarada jsem dostala dvě kuřata z jedné lihně. Ted jim budou 4 měsíce. Jedno je určitě kohout a druhé zatím nevím a doufám ve slepici. Už dva měsíce procházím inzeráty a zdá se, že koupit samotné slepice Hedvábničky zdrobnělé je nemožné. Může mi někdo poradit, jak se doplňuje chov o slepice? Nejde o cenu, klidně zaplatím za pár, když si majitel toho kohoutka nechá. Přece nebudu kupovat kohouta, abych ho zabila! Předem děkuji za rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.8.2019 16:15
Uživatel s deaktivovaným účtem

Musíte podat nákupní inzeráty nebo nějakému chovateli nabídnout šílenou cenu. Třeba pětistovku jen za slípku. A možná to vezme. Možná bude chtít zaplatit víc než za ten pár, případně na Vás vyletí, zavěsí nebo se už záměrně neozve.

Většinou to lidi dělají protože kohouty nechcou zabíjet a chtějí se jich zbavit, tak je nutí ke slípkám. Normálně prodávají spolu bráchu a sestru (nebo jenom kohouta samotného), to je úplně protismyslné a přiblblé to takhle spolu nabízet, to pak nový majitel musí řešit co s tím, shánět kohouta na výměnu a tak, kolikrát si někdo koupený párek v původní verzi nechá a...
Když jde o nepříbuzné páry, tak to pak jo, to není špatný nápad nabízet pouze spolu.
Já taky když prodávám, tak třeba u hus někdo chce housera, někdo husu, nebudu nikomu nutit husu jenom s houserem! Nebo jak to často vidím u inzerátů na kachny běžce-kachna pouze s kačerem. Hrozný. Sice každého věc, jak prodává, ale naštve to zájemce.
Každý má mít možnost si vzít, jaké pohlaví potřebuje. I kdyby ta slípka z toho páru byla záležitost za hodně.
To byl jen takový povzdech.
Musíte zkusit chovatele ukecat.

Jinak u hedvábniček se kvůli těmhle způsobům běžně doplňuje chov o slípky tak, že koupíte vejce nebo kuřata a doufáte. V tomto jsou hedvábničky na houby. A nejen ony. Právě proto se hodně lidí uchýlí k hybridům-snadná dostupnost, často dobrá cena, nikdo nenutí kohouty.

30.8.2019 16:41
jo012810

XXX.XXX.101.35

Napište o jakou barvu zdrobnělých hedvábniček se vám jedná, odkud jste a e-mail. Pokusím se vám pomoci...

Alecra

30.8.2019 18:00
Alecra

XXX.XXX.244.132

Doma mam bílá kuřata, ale libi se mi ve všech barvách. Pokud se mi ozvete na e-mail, budu moc ráda. Kuthanova@seznam.cz

31.8.2019 12:30
jo012810

XXX.XXX.101.35

Alecra napsal(a):
Doma mam bílá kuřata, ale libi se mi ve všech barvách. Pokud se mi ozvete na e-mail, budu moc ráda. Kuthanova@seznam.cz

Na uvedenou adresu jsem odeslal možnost a odpověď byla, že ji informace nepatří??? Je adresa správně?

Alecra

31.8.2019 19:10
Alecra

XXX.XXX.244.132

Moc se omlouvám. Zapomněla jsem tam 1. To se mi ještě nestalo. Můžete ten e-mail prosím přeposlat na Kuthanova1@seznam.cz? Děkuji moc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík