Dotaz Husa landeská

Husy landeské
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.9.2019 14:20

Dobrý den, prosím pokud je zde chovatel hus ladesek měl bych takový dotaz. A sice jak je to s kejháním u tohoto plemene ?

Husy jsem choval různé, české, brojlérové a různé křížence ale je tomu už mnoho let. Husy kejhaly - řvaly vždycky. Mě to teda nevadilo, naopak Nyní mě kolega v práci přesvědčuje , že si hodlá koupit landesky protože " nekejhají". Když jsem se ho zeptal kde na to přišel tak odpověděl : No psaly to na netu..Ptal jsem kde a kdo to psal a odkázal mě na známou firmu..myslím , že nemusím uvádět kterou měl na mysli , že ?

Za seriozní a slušné odpovědi předem velice děkuji a přeji příjemný den.

Honza

5.9.2019 21:07
ančovička1

XXX.XXX.220.127

😂husy landeske nekejhaj,ale pěkně řvou,asi jako všechny husy..měla jsem i husy labuti,ty řvaly ještě vic😂😂

5.9.2019 22:12
Erik Rosario

XXX.XXX.94.55

dobry den, my mame 3 husi landeske a musim povedat ze sa ozyvaju ihned akonahle nas zaregistruju hoci my ich este nevidime kvoli porastu v zahrade. ihned a na hlas zacnu kricat a upozornuju aj ostatne zvierata kacice, sliepky na nas prichod do dvora.
ano su hlasne ano su hlucne a ano reaguju vzdy ked ich nieco vyrusi alebo sa objavi niektori zo susedov v zahrade.
ine husi som zatial velmi nemal ale nase landesky sa ozyvaju vzdy a ozyvaju sa do casu az pridem k nim blizsie a potom vsak su ticho rovnako ako aj cely den a noc dokazu byt po tichu ak ich nic nerusi.

6.9.2019 07:31

Já si to myslel. Moc všem děkuji za reakce. Honza

Přidejte reakci

Přidat smajlík