Nemocne kuratka perlicky - vyrustky na paratech
Perlička kropenatá / obecná / štětcovitáBiomax

XXX.XXX.250.197
Dobry den
mam dvoumesicni kuratka perlicek a za posledni tyden mi 3 z 11cti posly, nemocne mely divne vyrustky na nohach - paratech, dve z nich i na zacatku zobaku a podobne i na zadku, a byly mensi a slabsi.. netusite co by to mohlo byt a jak je pripadne lecit nebo tomu predchazet? nemocne jakoby hur chodily a byly slabsi, zkousel jsem je i rucne dokrmovat at maji vic sily a energie na boj s nemoci ale nepomohlo to, jen mi jich pak bylo o to vic lito..
dle vyhledavani jsem vytusil nejaky papilomavirus ale jist si nejsem a co s tim jsem nenasel nic
Dekuji za radu
Biomax

XXX.XXX.250.197
jen doplnim, ze jsou z koupene nasady, vysezene kvocnou, dostavaj zelene + krmivo pro bazanty a perlicky
Biomax

XXX.XXX.250.197
omlouvam se nedodal jsem info k foto a ubytovani.. s kvocnou maji suche ustajeni, svou vlastni mistnost s podestylkou plus kdyz je venku hezky maji velkou venkovni klec na cerstve trave
ty vyrustky na nohach co ma, melo kure i kolem zadku a jedno i na zacatku zobaku,
fotka je na sterku, protoze jsem ji chvilku pred tim radsi usetril trapeni.. uz jen lezelo a trepalo se, po ceste k mistu zakopani do zeme jsem si rekl ze se radsi zkusim zeptat a vyfotil jsem nejviditelnejsi znak
ostatni kurata maj packy hezky, normalni.. teda krom jednoho, ale o to bych uz nerad prisel