Uživatel s deaktivovaným účtem

Na burzu odporúčam nechodievať... Z vlastnej skúsenosti, raz som si kúpil kačice na burze, priviezol som si chorobu a vykapal mi celý dvor. Odvtedy kupujem len z uznaných chovov a priamo u chovateľa. Kampbelky pokiaľ viem na Slovensku chová pán Balogh Zoltán z Jura nad Hronom.
Ďakujem, Nemáte kontakt náhodou? Pozerám, ze je to pri Leviciach mám tam rodičov to by bolo super. Asi pred rokom som videl, ze niekto z Levíc predával Kambelky tak to možno bude ten istý chovateľ.
Tiež mam inak obavu od niekoho niečo doniesť, zatiaľ sme nemali problémy. Ale čo nebolo môže byť.

Poslal som do súkromnej hádam pomôže.... Veľa šťastia v chove...

Tak vám skúsim niekde zohnať.

Chcete sa k niečomu dopracovať v šľachtení?
V podstate áno, zaoberám sa genetikou na chovateľskej úrovni by som povedal, nie na vedeckej. Podarilo sa mi nájsť info ktoré potrebujem aby som identifikoval plemeno a vlastne jeho gény ktoré spôsobujú jeho farbu. Tak ako to spájajú na vznik novej farebnej kombinácie sa to dá aj rozdeliť. Mám info ako by to malo prebiehať, čo sa má liahnut a co s tým ďalej.

Potom teda časom budem potrebovať vašu pomoc, tiež sa zaoberám šľachtením sliepok ale moc skúseností nemám.
pridu mi tie biele kambelky ako bezna biela pekin, ak su kambel teda maju svoje geny kt. tvoria hnedu kambel mozu mat aj bielu kt. tu ich hnedu prekryva, mozno by sa ta kombinacia dala rozbit a rozdelit na jednotlive farby.
cim sa odlisuju od beznych pekin? na obrazku moc rozdiel nevidiet, su mensie ako pekin? co som videl tak kambel je mensia ako ostatne plemena.

Ja by som povedal, že to je kampbelka hoci som bielu ešte nevidel. No čo nie je môže byť. Pekingské to určite nie sú lebo ony majú chvost vyššie dvihnutý, kdežto kampbelky majú zarovno s chrbtom...
RH2

XXX.XXX.250.108
Dobry den, poslali by ste aj mne pripadne kontakt na niekoho kto chova kampbelky - napr. na toho pana z Jura nad Hronom? Mam zaujem o 1ks mlada - pohlavie kacica, vopred dakujem. Pekny den.
Na Kysuciach ich chová p. Čanecká
https://www.facebook.com/vierka.canecka
Kviiitek

XXX.XXX.240.2
Ahoj, sháním kachnu Campbell, nevíte prosím o někom kdo je chová? Děkuji A.
Majlo22

XXX.XXX.31.188
Dobry den,mate jeste k prodeji kachny kampbelky?