Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.9.2019 17:13
didibakachan

XXX.XXX.193.232

Dobrý deň, včera nám zo záhrali zmizli 2 hodvábničky.
Prehľadali sme celú záhradu a nenašla som žiadne stopy peria,krvi, ničoho...
Cez deň sú vypustené v záhrade a na večer sa zatvárajú do voliéry a kurníku.
Je možné že ich cez deň chytila mačka alebo nejaký dravec?
Ale zasa v záhrade ani mimo nej som nenašla nič tak mi to príde čudné.
Za všetky typi budem rada a ďakujem.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.9.2019 21:01

2 slepičky HE jsou podezřelý a cenný úlovek, možná dvounohá škodná? Po zápase s predátory většinou lítají chomáče peří. Nemohly pozemek prostě nějak opustit?

27.9.2019 21:03
didibakachan

XXX.XXX.193.232

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
2 slepičky HE jsou podezřelý a cenný úlovek, možná dvounohá škodná? Po zápase s predátory většinou lítají chomáče peří. Nemohly pozemek prostě nějak opustit?

Toho som sa bála.. Nie všetko to je oplotené... Neviem ako by som to mala riešiť ak a jedna o krádež...bez dôkazov toho moc nespravím.

27.9.2019 21:25

didibakachan napsal(a):
Toho som sa bála.. Nie všetko to je oplotené... Neviem ako by som to mala riešiť ak a jedna o krádež...bez dôkazov toho moc nespravím.

Pořiďte si jiné, létavé a plaché slepice. Hedvábnička s omezeným rozhledem je slípka spíš na dvorek, do omezeného výběhu nebo do voliéry. Venku se může někde zatoulat, je to pro kohokoli a cokoli snadná kořist.
Zkuste třeba vlašky, leghornky, holandské zakrslé, češky nebo jiné schopné slípky. Já mám v neoploceném výběhu vlašky. Jsou chytré, chodí okolo frekventované silnice a nevlezly by tam, ani by to nezkusily, je to pro ně hranice. Naopak nefrekventovanou vesnickou silnici se překročit nebojí a občas na dědinu přece jenom se dostanou. A chytit venku nejdou.

27.9.2019 21:26
didibakachan

XXX.XXX.193.232

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pořiďte si jiné, létavé a plaché slepice. Hedvábnička s omezeným rozhledem je slípka spíš na dvorek, do omezeného výběhu nebo do voliéry. Venku se může někde zatoulat, je to pro kohokoli a cokoli snadná kořist.
Zkuste třeba vlašky, leghornky, holandské zakrslé, češky nebo jiné schopné slípky. Já mám v neoploceném výběhu vlašky. Jsou chytré, chodí okolo frekventované silnice a nevlezly by tam, ani by to nezkusily, je to pro ně hranice. Naopak nefrekventovanou vesnickou silnici se překročit nebojí a občas na dědinu přece jenom se dostanou. A chytit venku nejdou.

Mame ich na zahrade ktorá je oplotenia nemali kam utiecť.

27.9.2019 22:00
horal

XXX.XXX.13.30

Liška.

27.9.2019 22:20

No, já takhle hledal jednou dva dny černou hedvábku. Přesvědčen, že ji nemůžu nenajít. Nenašel. Den třetí najednou byla u napáječky a pak hurá pod psí víno u garáže na 15 vajec.
A vloni jsem nenašel bílých 13 kusů mládeže, dokud pes jednoho kohouta juniora zase nevyhrabal. A to znám těch 2000 m2 fakt dobře. Těch 12 jsem dosud neobjevil.

Přidejte reakci

Přidat smajlík