Uživatel s deaktivovaným účtem

Vozím do bláta posečenou trávu a listí. Momentálně jsem zasypal listím výběh u bažantů, tak jestli vzpomenu, nafotím.
Kurník je na nožkách, takže pod ním mají sucho a čisto. Ve výběhu tu trochu bláta holt musí přežít, ale očividně jim nevadí, protože když je několikrát týdně pustím na zahradu, stejně se hrabou buď v mokré hlíně, nebo hnoji Na podlaze kurníku je sláma, takže si nožky před spaním očistí
Uživatel s deaktivovaným účtem

peparazak
napsal(a):
To snad ani nefotte, dovedu si takovej sajrajt představit. Chudáci zvířata, stojí celý den v mokru.
Ale není to tak zlé, jak byste čekal. To je jen okolo zařízení, samozřejmě jinak mám trávu. O riziku, které mokro od noh představuje, já vím. Vždy dávám možnost zalézt na sucho na podestýlku.
U bažantů mám otevřený kurník a ještě boudu a u ostatních mám králíkárny a jeden takový husí domek (slípky nahoře, husy dole) a tam je nastláno.
Chudáci by bažanti byli, kdybych to tam nenavozil. Vždycky po dešti tam hodím nějakou nekvalitní slámu (klidně i použitou od holubů) a je od bláta pokoj. Tak suché o po dešti zcela není.
Neživoří, náhodou mám ty bažanty obecné docela zkrmené a aktivní, nejsou ani příliš zašvihaní. Nachlazeného jsem měl akorát kohouta králováka, protože se trouba neschoval a zmokl. To jsem vyřešil Doxygalem.
Brzy přijde řešení, ono se u mě ještě staví, budou nové výběhy a je rozdělaný rybník