Prosím o potvrzení pohlaví slepic a pojmenování druhů? Podle mého názoru dle rad na vašich diskuzích jsou to všechno kohouti, je to pravda?moc děkuji za cenou radu odborníků
Uživatel s deaktivovaným účtem
Černobílé vše kohouti. To černé taky. A posoudit co je to zač půjde, až je vyfotíte z profilu/bokem, takhle shora nic moc.
Uživatel s deaktivovaným účtem
                                            Je tam kohout vlašky stříbrně zbarvené (ten s velkým hřebenem), kohout zdrobnělé vyandotky stříbrně koroptví a kohout australky černé.
Všechno jsou to tak samozřejmí kohouti, že je od slípek rozliší i děcko ze školky.
Jinak doporučuju ten výběh něčím zavozit, dejme tomu, sláma nebo seno (i nekvalitní, plesnivé), štěpka, písek, štěrk, no zkrátka aby slepice (a kohouti) nebyli zašvihaní od bláta.  

Děkuji za odpověď, druhy jsem zapomněla nhned po koupi kuřátek. slepicím budeme na jaře měnit výběh manžel chce dodělat dlažbu já je mám volné v zahradě na trávě jinak. Ano toho velkého vlasku jsem samozřejmě poznala a ten černý dospěl až mezi posledníma takže štiplavá poznámka že to pozná i děcko je zcestna a zbytečná,u zdrobnělých jsem opravdu nevěděla a proto se ptám. Každý mame jinou odbornost mě je 29let a učím se. Ještě jednou děkuju za ty druhy a kohouti jdou krom vlasky jako dar do jinych chovu.